Connect with us

TELEVIZIUNE

Synopsis si Distributie – telenovela Aurora, Acasa TV

Published

on

 

Din 20 iunie, telespectatorii vor putea urmări ACASĂ o nouă poveste de iubire, “Aurora”, de luni până joi de la orele 23.30, iar în serile de weekend de la 22.30, două episoade.

Aurora Ponce de Leon (Sara Maldonado) este o tânără de 20 de ani, amuzantă, veselă, dar şi puţin capricioasă, care face parte dintr-o familia foarte bună. Tatăl său, Gustavo (Braulio Castillo), este un om de ştiinţă foarte respectat, specializat în criogenie. Mama sa, Ines (Karen Senties), îşi împarte viaţa între dorinţele fiicei ei şi carieră. Ceea ce un ştiu părinţii, este că Aurora are o pasiune secretă, dansul. Împreună cu prietenele ei, Vanessa (Vanessa Pose/ Aylin Mujica) şi Natalia (Tali Duclaud), ea merge în cluburile din suburbii, unde întâlneşte oameni care nu fac pare din aceeaşi clasă socială, dar care dansează cu pasiune. Cu o astfel de ocazie îl cunoaşte pe Lorenzo (Eugenio Siller), iar iubirea îi uneşte pe cei doi. Ei fac parte din lumi total diferite, dar îi unesc două mari pasiuni: dansează până la epuizare şi iubesc la intensitate maximă. Lorenzo se îndrăgosteşte la prima vedere şi îi oferă tot ce are Aurorei. Îi împărtăşeşte chiar şi faptul că are un fiu de cinci ani, pe nume Martin. Aurora este mişcată de această mărturisire, dar ea nu este la fel de sinceră cu Lorenzo. Ea îi spune că duce o viaţă umilă şi pentru a duce mai departe minciuna, când se întâlneşte cu el se îmbracă în hainele servitoarei.

Aurora ştie că această relaţie trebuie să rămână necunoscută părinţilor ei, deoarece Gustavo şi Ines nu ar fi niciodată de acord cu o astfel de căsătorie. Ei speră ca fiica lor să se logodească cu Federico (Ismael La Rosa), fiul unor prieteni de familie la fel de bogaţi. Dar Lorenzo află adevărul de la Vanessa şi crede că Aurora şi-a bătut joc de el în tot acest timp. Ea îi jură iubire lui Lorenzo, dar acesta nu crede şi pleacă un timp din oraş, se refugiază în fiul său şi încearcă să uite de pasiunea sa pentru Aurora, plină de minciuni şi false promisiuni. Aurora rămâne alături de prietenele ei, dar Vanessa, care îi ştie toate secretele, o va trăda pentru a-i fura iubirea lui Lorenzo. Aurora descoperă că este însărcinată şi visează la o familie alături de Lorenzo. Părinţii ei află astfel tot adevărul şi o duc departe, pentru a o împiedica să ia legătura cu acesta. Din disperare, tânăra apelează la Vanessa, pe care o roagă să îi spună lui Lorenzo tot ce i se întâmplă, dar aceasta o minte şi îi spune că Lorenzo nu vrea să mai ştie nimic de ea, iar lui Lorenzo îi spune că Aurora s-a întors în braţele lui Federico. În acelaşi timp, o ameninţă pe Natalia, spunându-i că dacă mărturiseşte, părinţii ei vor rămâne fără serviciu, iar Vanessa încearcă să profite de disperarea lui Lorenzo pentru a-l cuceri, deşi acesta o respinge sistematic.

Speriată şi singură, Aurora dă naştere unei fetiţe, Blanca. Naşterea o slăbeşte foarte mult, iar o boală incurabilă pune stăpânire pe ea. Aurora este pe moarte, iar Gustavo nu vrea să se dea bătut. Foloseşte tehnica de criogenie la care a lucrat toată viaţa pentru a-şi salva fiica. Acum, Aurora este cufundată într-un somn din care nu ştie dacă se va mai trezi vreodată.

Timp de 20 de ani, Aurora este criogenată într-o capsulă, moartă, dar în viaţă, iar gândurile îi aleargă prin minte, alături de amintirea lui Lorenzo şi a fiicei sale, Blanca. Gustavo şi-a dedicat ultimii ani din viaţă încercării de a găsi leacul pentru boala fiicei sale, pe care îl şi află. Asistat pe tot parcursul procesului de către Elizabeth (Monica Franco), o doctoriţă îndrăgostită de el, Gustavo hotărăşte că a venit momentul ca fiica sa să revină la viaţă. Aurora îşi revine şi se confruntă cu un prezent total schimbat şi nu înţelege nimic din ceea ce i se întâmplă. Tatăl său îi oferă toate fílmele păstrate cu fetiţa ei, îi povesteşte despre progresele tehnologice, despre tot ceea ce a pierdut timp de 20 de ani. În plus, îi mărturiseşte că el şi Ines i-au spus fetiţei că ei sunt părinţii ei, iar Aurora, sora ei. Zilele trec, iar Aurora îşi recuperează puterile, dar arată ca o fată de 20 de ani şi nu ca o femeie de 40, aşa cum ar trebui să fie, iar Gustavo nu vrea să se afle că prima pacientă criogenată a fost readusă la viaţă. Astfel, îi crează o nouă identitate.

Acum, pentru toată lumea, ea este fiica Aurorei, pe care ei o credeau pierdută. Ines are un şoc atunci când o vede pe Aurora. Blanca (Lisette Morelos), în schimb, este geloasă şi speră ca intrusa să plece curând din viaţa ei. În ciuda tuturor avertismentelor, Aurora fuge din siguranţa căminului şi pleacă în căutarea lui Lorenzo, despre care află că are o şcoală de dansuri. La şcoală, Aurora este surprinsă să vadă că Lorenzo arată la fel, dansează la fel, ceea ce ar fi imposibil odată cu trecerea anilor, iar ea îş dă seama că de fapt tânărul este Martin (Eugenio Siller), care acum lucrează şi la clínica lui Gustavo.

Aurora îşi dă seama că deşi lumea ei a stat în loc, pentru cei din jur viaţa a mers mai departe. Ea află că Lorenzo (Jorge Luis Pila) s-a căsătorit cu Natalia (Sandra Destenave), prietena despre care credea că nu o va trăda niciodată. Când Lorenzo o vede, lumea întreagă i se prăbuşeşte, dar Aurora susţine minciuna părinţilor ei. Ea se dă drept fiica ei, deoarece vrea să petreacă cât mai mult timp alături de Lorenzo, dar şi să vadă chipul fostei sale prietene atunci când o va întâlni. Acum, Aurora este împărţită între trecut, iubirea pentru Lorenzo fiind încă vie, şi prezent, alături de Martin. Dar cele două iubiri sunt imposibile pentru Aurora şi cel mai mult îşi doreşte să-şi recupereze fiica.

 

FIŞA TEHNICĂ:

 

“AURORA” – “AURORA”

Producţie: SUA, 2010 – 2011

 

 

DISTRIBUŢIE:

Sara Maldonado – Aurora Ponce de Leon

Eugenio Siller – Martin Lobos/ Lorenzo Lobos (tânăr)

Jorge Luis Pila – Lorenzo Lobos

Lisette Morelos – Blanca Ponce de Leon

Pablo Azar – Cesar Lobos

Aylin Mujica –Vanessa Miller

Braulio Castillo –Dr. Gustavo Ponce de Leon

Vanessa Pose – Victoria “Vicky” Hutton/ Vanessa Miller (tânără)

Ismael La Rosa – Federico Alvarez de Toledo

Sandra Destenave – Natalia Suarez

Karen Senties – Ines Ponce de Leon

Melvin Cabrera – Ernesto Podesta

Tali Duclaud – Nina Lobos/ Natalia Suarez (tânără)

Monica Franco – Dr. Elizabeth Oviedo

Ruben Morales – Roque

Sonya Smith – Angela Amenabar

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. Marina

    10 iulie 2011 at 00:49

    Desi Telenovela Aurora nu a inceput de mult timp este super o urmaresc si o voi urmari pana la sfarsit in urma cu cateva min sa terminat episodul 27 ma intreb ce va face Aurora adica Sara Maldonado desi nu ma uit de mult timp si am vazut de la episodul 16 ma impresionatt cu talentele ei actoricesti:D asa ca o zic ca sunt o fana a Sarei Maldonado o felicit pentru cum joaca in Aurora si deabea astept ce aventuri i aduce ziua de maine Aurorei:D Te pup Sara :*

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Madagascar le-a pregătit concurenților de la „Ultimul Trib” cele mai provocatoare concursuri

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Jocurile pregătite pentru cei 21 de concurenți curajoși înscriși în Ultimul Trib” nu sunt o provocare doar pentru toate calitățile lor, ci și pentru echipa dedicată care le concepe și care încearcă să îi surprindă de fiecare dată cu noi sarcini, din ce în ce mai dificile.

O echipă formată din 40 de persoane de pe mai multe continente lucrează zilnic contra-cronometru pentru a pregăti jocurile extrem de solicitante de al căror rezultat depinde soarta fiecărui trib din Madagascar. De la decor sau steaguri și până la fiecare element necesar jocurilor, toate acestea sunt făcute manual în fiecare locație într-un timp record, astfel că nici un joc nu seamănă cu altul, iar orice încercare a concurenților de a-și crea o strategie este îngreunată.

Astfel, membrii echipei construiesc pontoane plutitoare din lemn, împletesc funii sau decupează decorațiuni din bambus, țes perne sau construiesc care, totul folosind resurse locale. La final, un pictor din echipă decorează totul cu însemne cu specific malgaș. Pentru ca totul să fie posibil, a fost nevoie de peste 2.000 de stâlpi de lemn lungi de patru metri și cu diferite grosimi, de peste 600 de stâlpi de bambus, 1.200 de bucăți de placaj de lemn și peste 100.000 de cuie și șuruburi pentru a fixa totul la un loc.

„Jocurile sunt foarte grele, foarte dure, implicã atât efort fizic, cât şi un psihic foarte puternic. Concurenţii au nevoie de concentrare maximã, iar asta nu e tocmai uşor, mai ales cã unii dorm într-un sat malgaş, care nu are nici mãcar curent electric, alţii pe o plajã pustie…”, declarã Octavian Strunilã, prezentatorul show-ului.

Rezultatul va putea fi văzut, în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Exatlon isi face echipa pentru sezonul 2! Cine sunt primii concurenti?

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica, si Mirel Dragan, multiplu campion la Kempo, vor face parte din echipa Faimosilor, in cel de-al doilea sezon „Exatlon”, care va incepe in aceasta toamna, la Kanal D

„Exatlon”, reality-ul revolutionar, care a impus un nou trend in piata TV din Romania si a redeschis apetitul romanilor pentru competitie sportiva, revine in aceasta toamna la Kanal D si arunca in lupta nume grele ale sportului romanesc.

Au adus medalii Romaniei si si-au facut fericiti compatriotii in nenumarate randuri, iar acum vin sa isi dovedeasca, inca o data, in fata intregii tari, valoarea sportiva si umana. Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica, si Mirel Dragan, multiplu campion national, european si mondial la Kempo, vor concura in echipa Faimosilor pe traseele complicate din Republica Dominicana. Foarte bine pregatiti fizic si psihic, cu un istoric impresionant al competitiilor la care au participat si au castigat, acesti minunati sportivi abia asteapta sa concureze in acest reality intens, demn de o adevarata Olimpiada.

Silvia Stroescu a obtinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a Romaniei, la Atena, in 2004. In acelasi an, devenea campioana europeana, cu echipa, la Campionatele Europene. In 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur Romaniei la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent (Belgia). Sportiva are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale.

Am urmarit primul sezon <Exatlon> si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta, la <Exatlon>”, a declarat Silvia Stroescu.

Multiplu campion mondial, european si national la Kempo, Mirel Dragan se alatura echipei Faimosilor de la „Exatlon”, gata sa demonstreze si pe traseele complicate din Dominicana ca spiritul de competitie si dorinta de a castiga sunt cei mai buni antrenori. Mirel Dragan este unul dintre cei mai valorosi si consecventi luptatori de Kempo din Romania. Are in palmares 14 trofee de campion mondial, a luptat in cele mai importante competitii din Europa, Asia si SUA.

Am mari asteptari de la mine, in cadrul acestei competitii extraordinare, si sper ca eu sa fiu castigatorul <Exatlon>. Ambitia, rezistenta si viteza  vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de cand practic sport, asa ca voi face fata cu brio conditiilor din Republica Dominicana. Slabesc cate 16 kg pentru un meci, atunci cand ma pregatesc pentru acesta, asa ca nu cred ca imi va fi foarte greu sa ma adaptez acolo”, a declarat sportivul.

„Exatlon” a marcat o noua etapa in istoria formatelor relity, prin veridicitate, competitie suta la suta autentica. Si in aceasta toamna, telespectatorii vor putea urmari aproape in timp real cee ce se va intampla in aceasta confruntare unica, cu probe dificile, menite sa le testeze concurentilor pregatirea fizica si, mai ales, psihica. Noul sezon „Exatlon”, care va incepe in toamna aceasta, la Kanal D, promite sa fie unul cel putin la fel de intens ca primul, cu concurenti puternici, determinati si pregatiti sa dea totul pe traseele spectaculoase din Republica Dominicana.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Iata cine sunt actorii care joaca in noul serial de la PRO TV – „Vlad”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Serialul TV Vlad, un thriller care respectă cele mai înalte standarde cinematografice și care spune povestea contelui de Monte Cristo într-o adaptare modernă, are o distribuție de excepție.

Pentru a completa reteța unui serial de o asemenea amploare, pe lângă echipa formată din cei mai buni profesioniști din industria cinematografică, PRO TV a adus și actori talentați care au obținut numeroase premii și nominalizări la cele mai importante gale din industrie, atât România, cât și în străinătate.

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache și Ion Haiduc poartă firul poveștii între trecut și prezent. Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan completează distribuția acestui serial remarcabil și punctează momentele esențiale ale intrigii.

Serialul Vlad spune povestea lui Adrian (Anghel Damian), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Araditz) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Astfel are posibilitate să-și regleze toate conturile cu cei care l-au trădat.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad, rol interpretat de Adrian Nartea, și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis, iar Diana Sărăcuțu este sora Elizei în serial, Roxana. Și ea este o persoană extrem de importantă în viața lui Vlad, care a fost în permanență folosită de tatăl lor pentru a pune presiune emoțională asupra surorii ei.

Vlad, primul serial thriller românesc produs și difuzat de PRO TV, spune o poveste complexă în mai multe planuri. Scenariul întrepătrunde trecutul și prezentul într-o poveste cu un fir roșu ce leagă toate piesele din puzzle.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending