Connect with us

TELEVIZIUNE

Synopsis si Distributie – telenovela Aurora, Acasa TV

Published

on

Din 20 iunie, telespectatorii vor putea urmări ACASĂ o nouă poveste de iubire, “Aurora”, de luni până joi de la orele 23.30, iar în serile de weekend de la 22.30, două episoade.

Aurora Ponce de Leon (Sara Maldonado) este o tânără de 20 de ani, amuzantă, veselă, dar şi puţin capricioasă, care face parte dintr-o familia foarte bună. Tatăl său, Gustavo (Braulio Castillo), este un om de ştiinţă foarte respectat, specializat în criogenie. Mama sa, Ines (Karen Senties), îşi împarte viaţa între dorinţele fiicei ei şi carieră. Ceea ce un ştiu părinţii, este că Aurora are o pasiune secretă, dansul. Împreună cu prietenele ei, Vanessa (Vanessa Pose/ Aylin Mujica) şi Natalia (Tali Duclaud), ea merge în cluburile din suburbii, unde întâlneşte oameni care nu fac pare din aceeaşi clasă socială, dar care dansează cu pasiune. Cu o astfel de ocazie îl cunoaşte pe Lorenzo (Eugenio Siller), iar iubirea îi uneşte pe cei doi. Ei fac parte din lumi total diferite, dar îi unesc două mari pasiuni: dansează până la epuizare şi iubesc la intensitate maximă. Lorenzo se îndrăgosteşte la prima vedere şi îi oferă tot ce are Aurorei. Îi împărtăşeşte chiar şi faptul că are un fiu de cinci ani, pe nume Martin. Aurora este mişcată de această mărturisire, dar ea nu este la fel de sinceră cu Lorenzo. Ea îi spune că duce o viaţă umilă şi pentru a duce mai departe minciuna, când se întâlneşte cu el se îmbracă în hainele servitoarei.

Aurora ştie că această relaţie trebuie să rămână necunoscută părinţilor ei, deoarece Gustavo şi Ines nu ar fi niciodată de acord cu o astfel de căsătorie. Ei speră ca fiica lor să se logodească cu Federico (Ismael La Rosa), fiul unor prieteni de familie la fel de bogaţi. Dar Lorenzo află adevărul de la Vanessa şi crede că Aurora şi-a bătut joc de el în tot acest timp. Ea îi jură iubire lui Lorenzo, dar acesta nu crede şi pleacă un timp din oraş, se refugiază în fiul său şi încearcă să uite de pasiunea sa pentru Aurora, plină de minciuni şi false promisiuni. Aurora rămâne alături de prietenele ei, dar Vanessa, care îi ştie toate secretele, o va trăda pentru a-i fura iubirea lui Lorenzo. Aurora descoperă că este însărcinată şi visează la o familie alături de Lorenzo. Părinţii ei află astfel tot adevărul şi o duc departe, pentru a o împiedica să ia legătura cu acesta. Din disperare, tânăra apelează la Vanessa, pe care o roagă să îi spună lui Lorenzo tot ce i se întâmplă, dar aceasta o minte şi îi spune că Lorenzo nu vrea să mai ştie nimic de ea, iar lui Lorenzo îi spune că Aurora s-a întors în braţele lui Federico. În acelaşi timp, o ameninţă pe Natalia, spunându-i că dacă mărturiseşte, părinţii ei vor rămâne fără serviciu, iar Vanessa încearcă să profite de disperarea lui Lorenzo pentru a-l cuceri, deşi acesta o respinge sistematic.

Speriată şi singură, Aurora dă naştere unei fetiţe, Blanca. Naşterea o slăbeşte foarte mult, iar o boală incurabilă pune stăpânire pe ea. Aurora este pe moarte, iar Gustavo nu vrea să se dea bătut. Foloseşte tehnica de criogenie la care a lucrat toată viaţa pentru a-şi salva fiica. Acum, Aurora este cufundată într-un somn din care nu ştie dacă se va mai trezi vreodată.

Timp de 20 de ani, Aurora este criogenată într-o capsulă, moartă, dar în viaţă, iar gândurile îi aleargă prin minte, alături de amintirea lui Lorenzo şi a fiicei sale, Blanca. Gustavo şi-a dedicat ultimii ani din viaţă încercării de a găsi leacul pentru boala fiicei sale, pe care îl şi află. Asistat pe tot parcursul procesului de către Elizabeth (Monica Franco), o doctoriţă îndrăgostită de el, Gustavo hotărăşte că a venit momentul ca fiica sa să revină la viaţă. Aurora îşi revine şi se confruntă cu un prezent total schimbat şi nu înţelege nimic din ceea ce i se întâmplă. Tatăl său îi oferă toate fílmele păstrate cu fetiţa ei, îi povesteşte despre progresele tehnologice, despre tot ceea ce a pierdut timp de 20 de ani. În plus, îi mărturiseşte că el şi Ines i-au spus fetiţei că ei sunt părinţii ei, iar Aurora, sora ei. Zilele trec, iar Aurora îşi recuperează puterile, dar arată ca o fată de 20 de ani şi nu ca o femeie de 40, aşa cum ar trebui să fie, iar Gustavo nu vrea să se afle că prima pacientă criogenată a fost readusă la viaţă. Astfel, îi crează o nouă identitate.

Acum, pentru toată lumea, ea este fiica Aurorei, pe care ei o credeau pierdută. Ines are un şoc atunci când o vede pe Aurora. Blanca (Lisette Morelos), în schimb, este geloasă şi speră ca intrusa să plece curând din viaţa ei. În ciuda tuturor avertismentelor, Aurora fuge din siguranţa căminului şi pleacă în căutarea lui Lorenzo, despre care află că are o şcoală de dansuri. La şcoală, Aurora este surprinsă să vadă că Lorenzo arată la fel, dansează la fel, ceea ce ar fi imposibil odată cu trecerea anilor, iar ea îş dă seama că de fapt tânărul este Martin (Eugenio Siller), care acum lucrează şi la clínica lui Gustavo.

Aurora îşi dă seama că deşi lumea ei a stat în loc, pentru cei din jur viaţa a mers mai departe. Ea află că Lorenzo (Jorge Luis Pila) s-a căsătorit cu Natalia (Sandra Destenave), prietena despre care credea că nu o va trăda niciodată. Când Lorenzo o vede, lumea întreagă i se prăbuşeşte, dar Aurora susţine minciuna părinţilor ei. Ea se dă drept fiica ei, deoarece vrea să petreacă cât mai mult timp alături de Lorenzo, dar şi să vadă chipul fostei sale prietene atunci când o va întâlni. Acum, Aurora este împărţită între trecut, iubirea pentru Lorenzo fiind încă vie, şi prezent, alături de Martin. Dar cele două iubiri sunt imposibile pentru Aurora şi cel mai mult îşi doreşte să-şi recupereze fiica.

 

FIŞA TEHNICĂ:

 

“AURORA” – “AURORA”

Producţie: SUA, 2010 – 2011

 

 

DISTRIBUŢIE:

Sara Maldonado – Aurora Ponce de Leon

Eugenio Siller – Martin Lobos/ Lorenzo Lobos (tânăr)

Jorge Luis Pila – Lorenzo Lobos

Lisette Morelos – Blanca Ponce de Leon

Pablo Azar – Cesar Lobos

Aylin Mujica –Vanessa Miller

Braulio Castillo –Dr. Gustavo Ponce de Leon

Vanessa Pose – Victoria “Vicky” Hutton/ Vanessa Miller (tânără)

Ismael La Rosa – Federico Alvarez de Toledo

Sandra Destenave – Natalia Suarez

Karen Senties – Ines Ponce de Leon

Melvin Cabrera – Ernesto Podesta

Tali Duclaud – Nina Lobos/ Natalia Suarez (tânără)

Monica Franco – Dr. Elizabeth Oviedo

Ruben Morales – Roque

Sonya Smith – Angela Amenabar

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

  1. Marina

    10 iulie 2011 at 00:49

    Desi Telenovela Aurora nu a inceput de mult timp este super o urmaresc si o voi urmari pana la sfarsit in urma cu cateva min sa terminat episodul 27 ma intreb ce va face Aurora adica Sara Maldonado desi nu ma uit de mult timp si am vazut de la episodul 16 ma impresionatt cu talentele ei actoricesti:D asa ca o zic ca sunt o fana a Sarei Maldonado o felicit pentru cum joaca in Aurora si deabea astept ce aventuri i aduce ziua de maine Aurorei:D Te pup Sara :*

Lasă un răspuns

Emisiuni

Emoţii puternice pentru concurenţi şi juraţi, la „Vedeta populară”: sâmbătă și duminică la TVR 1

Published

on

Foto Credit: Doru Ochea / TVR

Dacă e weekend, la TVR 1 avem din nou porţie dublă de folclor. Iuliana Tudor ne aduce două noi ediţii Vedeta populară sâmbătă, 26 mai şi duminică, 27 mai, de la ora 21.00. Să înceapă muzica, să cânte concurenţii, să urmărim cel mai tare spectacol al talentelor din folclorul românesc!

Vom asculta în cele două seri muzică din toate zonele ţării şi pentru toate gusturile. Vom avea şi doine, dar şi melodii ritmate, vom cunoaşte concurenţi talentaţi şi dornici să ne impresioneze cu vocea lor, cu cântecele şi cu portul popular al zonelor de unde vin.

Emoţiile la cote maxime se anunţă în cele două ediţii Vedeta populară programate de TVR 1 în acest weekend. La filmări, unul dintre concurenţi a fost atât de copleşit de emoţii încât, înainte de a urca pe scenă, i s-a făcut rău. După o vizită la cabinetul medical şi încurajările venite din partea Iulianei Tudor în culise, tânărul reuşeşte să îşi susţină cântecele în concurs şi să-i impresioneze pe cei prezenţi. Povestea zguduitoare de viaţă a aceluiaşi concurent îi prilejuieşte juratei Niculina Stoican amintiri dureroase, artista recunoscând că nici tatăl ei nu i-a vorbit niciodată. Vedem reacţiile colegilor din juriu şi mărturisirile artistei la Vedeta populară de sâmbătă, 26 mai, ora 21.00.

Câte cinci interpreţi se vor lupta pentru al şaselea şi al şaptelea loc în semifinală. Numai doi vor fi câştigători. Iuliana Tudor ne dă întâlnire la TVR 1 cu muzica populară şi talente din folclorul românesc, la ediţiile 6 şi 7 Vedeta populară pe 26 şi 27 mai, de la ora 21.00.

O studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice, din Mureş şi care s-a întors la prima ei iubire, folclorul; o tânără din Corabia care studiază neogreaca şi germana la Facultatea de Limbi străine din Bucureşti; un sibian de 23 de ani, pentru care acasă sunt centrele de copii prin care a trecut şi a supravieţuit; o dobrogeancă de 17 ani, care a învăţat să cânte de la bunici în vişinul din faţa casei şi o moldoveancă de 18 ani, din Bacău şi care ar încălţa doar opinci toată ziua – îşi pregătesc glasurile, îşi lucrează apariţiile şi vin în faţa juriului şi a publicului sâmbătă seară, la Vedeta populară, începând cu ora 21.00. Pentru duetul cu artistul preferat, în proba a adoua, Iuliana Tudor îi va invita la Vedeta populară şi pe interpreţii deja consacraţi – Maria Butilă, Zorina Bălan, Mariana Deac, Aneta Stan şi Ştefania Rareş.

Alţi concurenţi dornici să ajungă în semifinala Vedeta populară cunoaştem duminică, 27 mai, când, în faţa juriului şi a publicului se prezintă: o timişoreancă, de 21 de ani, care se pregăteşte să devină asistentă medicală, dar care pune pe primul plan muzica populară, un oltean, bunic, cu patru nepoţi, dar care şi-a facut timp să revină la pasiunea lui – folclorul, o concurentă de 17 ani, din Muntenia, care ne arată care este legătura dintre box şi muzica populară şi vine pe scenă susţinută de echipa de box coordonată de tatăl ei, un reprezentant al zonei Sălajului, ce vrea să devină artist şi munceşte pe măsură pentru asta şi o studentă la Etnologie în anul al doilea, la Cluj Napoca, dar de loc de lângă Suceava.

Şi la ediţia de duminică în proba a doua, concurenţii vor face duet cu artistul favorit, pentru că în proba a treia să demonstreze cât de fidel pot reproduce o melodie fredonată de un jurat. Interpreţii Andreea Voicu, Constantin Enceanu, Tita Bărbulescu, Cornelia Neaga şi Maria Macovei sunt cei care vin să cânte în duet cu concurenţii de la Vedeta populară duminică seară, la TVR 1.

Dintre concurenţii fiecărei seri, doar câte unul va câştiga competiţia şi va obţine locurile al şaselea şi al şaptelea în semifinală. Doar ei se vor putea lupta în continuare pentru Trofeul Vedeta Populară şi Marele Premiu de 100.000 de lei.

După cum deja ştim, competiţia a devenit mai dură în al doilea sezon, pentru că prima probă a este eliminatorie. Iau deciziile la Vedeta populară: Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu, cei cinci juraţi care nu doar notează concurenţii, ci le fac şi recomandări pentru îmbunătăţirea interpretărilor live, apariţia şi prezenţa lor pe scenă. Vom asculta şi intervenţiile lor la Vedeta populară atât sâmbătă, 26 mai, cât şi duminică, 27 mai.

Despre Vedeta populară, sezonul doi

Concurenţii celui mai mare talent show de folclor din România, Vedeta populară, se întrec din nou la TVR 1. Dintre sutele de interpreţi de folclor amatori care au venit la preselecţiile desfăşurate în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat şi Bucovina. În fiecare ediţie, Iuliana Tudor ne prezintă câte cinci. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală.  Apoi, din cei 9 semifinalişti, 5 vor ajunge în finala Vedeta populară, care va avea loc în luna iunie.

Fiecare dintre concurenţii serii trebuie să convingă juriul că are calităţi pentru a deveni viitoarea Vedetă populară: să aibă voce, carismă şi o apariţie de neuitat, care să ridice oamenii de pe scaune. Titlul de Vedeta populară şi premiul de 100.000 de lei sunt miza concursului destinat celor mai talentaţi interpreţi de folclor amatori.

Ca şi în sezonul trecut, fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare Vedeta populară are câte trei probe. În prima probă, concurenţii cântă acompaniaţi sau nu de orchestră, în funcţie de alegerea fiecăruia. În proba a doua, fac duet cu artistul preferat de muzică populară, iar în proba a treia trebuie să redea cât mai fidel o melodie fredonată de unul dintre juraţi. În premieră în noul sezon, la finalul primei probe, juriul elimină unul dintre cei cinci concurenţi ai serii.

Din juriul concursului fac parte, în noul sezon al emisiunii, interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic (care îi înlocuiesc pe Laura Lavric şi Constantin Enceanu). Acestea li se alătură cunoscuţilor juraţi de la Vedeta populară – Elise Stan, Grigore Leşe şi Mircea Dinescu, pentru a evalua prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc.

Şi în sezonul doi, Marius Zorilă şi Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Capitalei, susţinută de Creart, sunt alături de concurenţi în intepretările live din show. Imediat după concurs, actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor la Vedeta populară, află părerile lor şi ne ajută să îi cunoaştem mai bine.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Nea Mărin în competiție cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în noul sezon „Poftiți la Nea Mărin!”

Published

on

Credit foto: ANTENA 1

Un nou sezon “Poftiți pe la noi” va începe în această vară la Antena 1. “Poftiți la Nea Mărin” vine cu un nou concept și cu o premieră! Dacă până acum erau în aceeași tabără, Liviu Vârciu și Nea Mărin se află acum într-o competiție acerbă. Mai mult, Liviu și-a adus și ajutoare, așa că va face echipă cu Andrei Ștefănescu.

Nea Mărin administrează un restaurant cu terasă pe malul mării. În fiecare săptămână, patru vedete sunt invitate pentru a-l ajuta cu toate treburile necesare într-o astfel de afacere. De partea cealaltă, Liviu și Andrei și-au deschis și ei o terasă, chiar în fața casei de pe ponton, casă în care și locuiesc în această perioadă. În fiecare ediție câștigă echipa care reușește să depășească chiar și cu un leu suma investită. Orgoliul celor trei și dorința de a câştiga îi va face să recurgă la tot felul de strategii pentru a-şi dezvolta business-ul şi pentru a atrage clienți. “Inițial am crezut că vin într-o vacanță, că o să am o mică terasă pe malul mării, dar e îngrozitor ce mi se întâmplă. Nea Mărin e complet razna! Sezonul ăsta sper să am în sfârşit ac de cojocul lui, mai ales că am scos și eu asul din mânecă, pe Andrei Ștefănescu!”, a declarat Liviu Vârciu.

Show-ul “Poftiți la Nea Mărin” va fi difuzat vara aceasta, la Antena 1. Printre vedetele care sar în ajutorul lui Nea Mărin vor fi Iuliana și Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova, Ruby, Nicolai Tand sau Gina Pistol.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi dau startul noului sezon “Roata Norocului”

Published

on

“Roata Norocului”, emisiunea concurs care a fascinat o tara intreaga, oferind constant zambete, distractie si voie buna, aduce pe micul ecran un nou sezon plin de veselie, cu vedete indragite, si incarcat de premii fabuloase.

Deschiderea noului sezon al emisiunii o vor face Anda Adam si Daniel Buzdugan, invitatii vedeta care vor invarti “Roata norocului” pentru o familie aflata in dificultate.

“Astazi am venit la ”Roata Norocului” pentru placerea de-a lupta si pentru o cauza nobila, aceea de a lua masina asta (face referire la autoturismul pus in joc in cadrul concursului – n.r.), din <cartierul> Kanal D, ca sa o ducem acolo unde locuiesc doamna Alexandra cu cei patru copilasi ai sai (cazul social al editiei – n.r.)”, marturiseste simpaticul Daniel Buzdugan.

Anda Adam a aflat ca mama celor patru copii isi doreste un aragaz si a facut o “intelegere” cu aceasta.

“Eu vreau sa castig aragazul pentru dumneavoastra, dar imi promiteti ca ma invatati sa gatesc un pic mai bine pentru Evelin (fiica vedetei – n.r.) ca nu prea ma pricep, recunosc”, spune  Anda Adam.

Anda si Buzdugan sunt intr-o forma de zile mari si promit sa faca totul pentru a castiga cat mai multe premii. Mai mult, indragitele vedete au testat cateva “premii” puse in joc, chiar in timpul emisiei, spre deliciul privitorilor.

Premii mult dorite, vedete indragite si multa distractie vor contura un sezon perfect, pe placul romanilor.

Nu ratati duminica seara, de la ora 20:00, debutul noului sezon “Roata Norocului”, cu Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, la Kanal D.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending