Connect with us

Seriale

Tanti Florica, soacră cu două nurori, la Pro TV (galerie foto)

Published

on

Tanti Florica nu este doar mama a cinci copii, ci şi soacră a două nurori: Maria şi Beti, aduse în faţa telespectatorilor în fiecare miercuri seară, de la 21:30, de Cristina Mihăilescu şi Ioana Ancea.

Beti, soţia lui Vasile (Radu Zetu) o femeie casnică, sigură pe ea, care are întotdeauna curajul de a spune ce gândeşte, este, aşa cum mărturiseşte chiar Ioana Ancea, „cea mai iubită şi cea mai detestată noră din istoria televiziunii”.

Pentru Ioana, acest rol reprezintă totodată debutul său în televiziune şi „întâlnirea cu o minunată echipă de profesionişti şi emoţia de a juca alături de Florin Călinescu”. Ioana a fost pur şi simplu uluită de capacitatea de improvizaţie a actorului. „Îl invidiez, iar pentru un tînăr actor e o şcoală”, a mărturisit sincer interpreta lui Beti din Tanti Florica, personaj care i se potriveşte mănuşă, de vreme ce chiar ea a recunoscut că „spre deosebire de Beti, eu nu sunt căsătorită şi nu am copii. Altminteri semănăm ca două picături de apă.”

Dacă Beti este casnică, Maria, partenera lui Ţuţu (Octavian Strunilă) este asistentă medicală, pentru că, aşa cum o caracterizează Cristina Mihăilescu, cea care îi dă viaţă în Tanti Florica, „este genul de om care preferă să se descurce singur şi să se folosească exclusiv de calităţile şi aptitudinile personale”. Maria are o relaţie cu Ţuţu, băiatul cel mic al Tanti Floricăi, „pe care îl iubeşte foarte mult şi alături de care trece prin nenumărate aventuri dirijate maiestuos de draga Tanti Florica”, povesteşte Cristina. Deşi îşi iubeşte nespus partenerul, ea nu-l percepe ca fiind perfect: „Ţuţu este, aşa cum se spune, brânză bună în burduf de câine. Poate că isteţimea nu e întotdeauna punctul său forte, însă compensează prin dragostea şi devotamentul său pentru Maria”. Cuplul Ţuţu – Maria este unul foarte veridic şi pentru că Octavian şi Cristina s-au înţeles excelent din prima clipă în care s-au întâlnit pe platourile de filmare.

Şi faţă de soacra Tanti Florica tânăra actriţă are numai cuvinte de laudă: „Este acolo pentru tine când ai nevoie de ea, dar mai ales când nu ai nevoie. Este suficient doar să te gândeşti la ea, şi orice problemă este pe jumătate rezolvată pentru că este cea mai optimistă, veselă, caldă şi iubitoare soacră din lume. Cu răbdare… cu foooarte multă răbdare, reuşeşti să supravieţuieşti şi chiar să trăieşti destul de bine alături de Tanti Florica”, a declarat Cristina Mihăilescu.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Seriale

Serialul Fructul Oprit de la Antena 1 îşi modifică ora de difuzare

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Din 28 februarie, “Fructul oprit” se va difuza în fiecare miercuri de la ora 20.00 la Antena 1. Serialul produs și regizat de Ruxandra Ion va putea fi urmărit, începând de săptămâna viitoare, în intervalul orar 20.00-22.45. 

Fructul oprit” își continuă povestea la Antena 1, începând de săptămâna viitoare, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00. Actorii și membrii echipei de producție filmează în această perioadă, în locații spectaculoase din România, realizând noi episoade care vor putea fi vizionate în curând de telespectatori.

În al cincilea și al șaselea episod, fanii serialului au putut urmări secvențe filmate în Istanbul și au putut să afle diagnosticul pe care i l-au dat medicii turci Soniei. De altfel, fanii serialului au putut să vadă cum evoluează căsnicia Soniei (Michaela Prosan) cu Tudor Caragea (Adrian Titieni), dar și cum se schimbă lucrurile între Sonia și Alex (Petru Păun), după ce acesta se oferă să-i fie alături și s-o ajute să-și rezolve problemele de sănătate. În episodul difuzat aseară la Antena 1, luna de miere a soților Caragea a fost dată peste cap în momentul în care aceștia au primit o veste tulburătoare din tară și au aflat că mama Soniei, Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase), a suferit un grav accident de circulație.

Povestea serialului “Fructul oprit”, transpusă într-o manieră originală de scenariștii Simona Macovei și Radu Grigore, ia amploare, iar începând cu cel de-al șaptelea episod care se va difuza miercuri (28 februarie), de la ora 20.00, vor intra în scenă personaje noi.

În fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cadrul serialului “Fructul oprit”, telespectatorii vor asista la povești de iubire pline de emoție, intrigi țesute și momente încărcate cu suspans.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Sonia și Tudor Caragea primesc o veste tulburătoare în cel de-al șaselea episod al serialului “Fructul oprit”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel de-al șaselea episod al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 21.15, aduce în continuare în fața telespectatorilor imagini spectaculoase filmate în Turcia.

Aflați în Istanbul, pentru a-și sărbători luna de miere, Sonia (interpretată de Michaela Prosan) îi pregătește o surpriză soțului ei, Tudor Caragea (Adrian Titieni), însă momentul lor este întrerupt de o veste tulburătoare.

“Fructul oprit”, serialul produs și regizat de Ruxandra Ion, își continuă astăzi (21 februarie) povestea cu cel de-al șaselea episod, care poate fi urmărit de la ora 21.15, la Antena 1. Fanii producției vor putea urmări secvențe filmate de actorii lor preferați în Istanbul, acolo unde Sonia și Tudor Caragea aleg să-și petreacă luna de miere, însoțiți de cei doi copii, Ana și Petru Caragea, de Helene, dar și de Alex.

Suspectă de cancer, Sonia profită de locul în care se află și își continuă analizele medicale la un spital din Istanbul. Pentru a nu-i da de bănuit soțului ei, care nu este la curent cu problemele sale de sănătate, Sonia face în așa fel încât ca Tudor să se bucure de luna lor de miere. Într-o ținută seducătoare, aceasta îi pregătește o cină romantică, așteptându-l cu specialități culinare turcești. Momentul lor special este însă întrerupt de un mesaj tulburător, care le dă brusc peste cap întâlnirea.

Ce veste primește Sonia, ce decid Vasile și Lina Boască în legătură cu căsătoria fiicei lor, Cami, acestea sunt doar câteva întrebări care își vor primi răspunsul în episodul serialului, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări, în această seară, de la ora 21.15.

Începând de săptămâna viitoare, “Fructul oprit” se va difuza miercurea, de la ora 20.00 la Antena 1.  

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

Fructul Oprit, Antena 1: Secretul pe care Doinița Oancea nu l-ar spune nici mamei ei

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

De-a lungul timpului a fost implicată în numeroase proiecte actoricești, însă de fiecare dată a preferat să păstreze misterul și să nu dezvăluie prea mult despre personajul său.

Chiar dacă în preajma sa au existat mereu curioși, Doinița Oancea, pe care fanii o pot urmări miercurea la Antena 1 în “Fructul oprit”, a ales să-i lase pe cei dragi să descopere mai multe despre evoluția rolului ei pe parcursul vizionării producției la tv.

Prietenii apropiați, dar și cei de pe facebook, m-au întrebat ce se va întâmpla mai departe cu personajul meu, Tanța, din <<Fructul oprit>>. Toți sunt curioși să afle mai multe, dar sunt obișnuită să nu dau din casă, ca să le creez suspansul și atunci le spun tuturor să se uite la episod odată cu mine.”, povestește Doinița, care poate fi urmărită, mâine, de la ora 21.15, în cel de-al șaselea episod al serialului produs și regizat de Ruxandra Ion, difuzat la Antena 1.

Îndrăgita actriță nu a făcut nici o excepție. “Nici mamei nu i-am spus niciodată cum evoluează personajul meu. Am lăsat-o să aibă surprize, iar la un moment dat, a avut o surpriză foarte mare, când într-unul din serialele în care am jucat mi se întâmpla ceva groaznic. Am ajuns acasă, după difuzarea episodului, și am găsit-o pe mama plângând. Țin totul secret!”, a mai spus ea.

În “Fructul oprit”, Doinița joacă rolul unei menajere. “Tănțica este cu totul altceva, în primul rând, și îmi place! Îmi place postura asta de fată de casă, umilă așa, pe care nu am avut-o niciodată, și căreia trebuie să-i dau tot timpul ceva.  Este și bărfitoare puțin, este și foarte curioasă. Nu este o persoană rea, aș zice că este puțin băgăcioasă unde nu-i fierbe oala. Îmi place Tăținca, este chiar draguță!”, a mărturisit vedeta.

Telespectatorii pot urmări continuarea producției “Fructul oprit”, mâine, de la ora 21.15, iar începând cu săptămâna viitoare, Antena 1 va difuza serialul în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending