HomeTELEVIZIUNESerialeTanti Florica, soacră cu două nurori, la Pro TV (galerie foto)

Tanti Florica, soacră cu două nurori, la Pro TV (galerie foto)

Tanti Florica nu este doar mama a cinci copii, ci şi soacră a două nurori: Maria şi Beti, aduse în faţa telespectatorilor în fiecare miercuri seară, de la 21:30, de Cristina Mihăilescu şi Ioana Ancea.

Beti, soţia lui Vasile (Radu Zetu) o femeie casnică, sigură pe ea, care are întotdeauna curajul de a spune ce gândeşte, este, aşa cum mărturiseşte chiar Ioana Ancea, „cea mai iubită şi cea mai detestată noră din istoria televiziunii”.

Pentru Ioana, acest rol reprezintă totodată debutul său în televiziune şi „întâlnirea cu o minunată echipă de profesionişti şi emoţia de a juca alături de Florin Călinescu”. Ioana a fost pur şi simplu uluită de capacitatea de improvizaţie a actorului. „Îl invidiez, iar pentru un tînăr actor e o şcoală”, a mărturisit sincer interpreta lui Beti din Tanti Florica, personaj care i se potriveşte mănuşă, de vreme ce chiar ea a recunoscut că „spre deosebire de Beti, eu nu sunt căsătorită şi nu am copii. Altminteri semănăm ca două picături de apă.”

Dacă Beti este casnică, Maria, partenera lui Ţuţu (Octavian Strunilă) este asistentă medicală, pentru că, aşa cum o caracterizează Cristina Mihăilescu, cea care îi dă viaţă în Tanti Florica, „este genul de om care preferă să se descurce singur şi să se folosească exclusiv de calităţile şi aptitudinile personale”. Maria are o relaţie cu Ţuţu, băiatul cel mic al Tanti Floricăi, „pe care îl iubeşte foarte mult şi alături de care trece prin nenumărate aventuri dirijate maiestuos de draga Tanti Florica”, povesteşte Cristina. Deşi îşi iubeşte nespus partenerul, ea nu-l percepe ca fiind perfect: „Ţuţu este, aşa cum se spune, brânză bună în burduf de câine. Poate că isteţimea nu e întotdeauna punctul său forte, însă compensează prin dragostea şi devotamentul său pentru Maria”. Cuplul Ţuţu – Maria este unul foarte veridic şi pentru că Octavian şi Cristina s-au înţeles excelent din prima clipă în care s-au întâlnit pe platourile de filmare.

Şi faţă de soacra Tanti Florica tânăra actriţă are numai cuvinte de laudă: „Este acolo pentru tine când ai nevoie de ea, dar mai ales când nu ai nevoie. Este suficient doar să te gândeşti la ea, şi orice problemă este pe jumătate rezolvată pentru că este cea mai optimistă, veselă, caldă şi iubitoare soacră din lume. Cu răbdare… cu foooarte multă răbdare, reuşeşti să supravieţuieşti şi chiar să trăieşti destul de bine alături de Tanti Florica”, a declarat Cristina Mihăilescu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns