HomeTELEVIZIUNEEmisiuniTanti Tănţica face dezvăluiri de la vot, în această seară, la Cusurgiii

Tanti Tănţica face dezvăluiri de la vot, în această seară, la Cusurgiii

Tanti Tănţica se ţine de poante. Nu, nu s-a apucat de balet, ci de şotii. Cică a fost şi la vot, dar despre asta vă povesteşte chiar ea în ediţia din această seară (luni, 3 noiembrie) a emisiunii Cusurgiii de la Prima TV.

Şi tot atunci, veţi afla care sunt cele mai răspândite boli în România. Reporterii Cusurgii de la Cluj, Ioana şi Mişu, au făcut un material despre ludomanie, boala jocurilor de noroc, dar Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au o listă mai lungă. „Spago-mania” şi „Leneşo-mania” sunt doar două dintre exemplele celor doi.

Dacă vreţi să aflaţi ce mai conţine lista şi cum se manifestă bolile respective,  nu rataţi Cusurgiii, în această seară (luni, 3 noiembrie), de la ora 22:30, la Prima TV. Tot atunci, veţi vedea şi de ce vor avea parte turiştii străni dacă se încumetă să viziteze Olteniţa, dar şi ce se întâmplă cu maşinile abandonate din Timişoara.

Foto Credit: Prima TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns