HomeMAGAZINEvenimenteTârgul Gaudeamus, între 20 şi 24 noiembrie, în Capitală

Târgul Gaudeamus, între 20 şi 24 noiembrie, în Capitală

Târgul de carte Gaudeamus se va desfăşura anul acesta între 20 şi 24 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo, informează un comunicat al Radio România remis Radar de Media.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12,00. Invitatul de onoare al târgului din acest an este Grupul ţărilor nordice reprezentat de Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia, ţări cărora le-a revenit şi misiunea de a desemna preşedintele de onoare al ediţiei: ambasadorul Suediei la Bucureşti, Anders Bengtcén.

Cel mai longeviv târg de carte din România, Gaudeamus propune mii de titluri de pe piaţa românească şi internaţională, un program dens de evenimente şi alte surprize.

Programul de vizitare al târgului este: miercuri – vineri, între orele 11,00 şi 20,00, sâmbătă şi duminică – între orele 10,00 şi 20,00.

Accesul publicului în incintă se va face pe baza biletelor de intrare, în valoare de 5 lei, a abonamentelor valabile pe toată perioada manifestării (10 lei) sau gratuit pentru următoarele categorii de vizitatori: copii cu vârste sub 7 ani, elevi, studenţi, cadre didactice, profesionişti din aria editorial-educaţională, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns