HomeALL MEDIATarky, refuzat pentru ca arata prea bine pentru „Frumusete pe muchie de cutit”

Tarky, refuzat pentru ca arata prea bine pentru „Frumusete pe muchie de cutit”

Sunt anumite „vedete” aparute peste noapte, care de ceva vreme au cam intrat din nou intr-un con de umbra, asa cum este si Tarky.

Pana la noua aparitie la televizor, Tarky nu sta cu mainile in san, ci face tot ce ii sta in putere sa isi infrumuseteze infastisarea… poate asa va fi luat si el in serios de prezentatorii tv si casele de discuri.

Dupa ce in presa au aparut cateva fotografii cu nasul bandajat al acestuia, fostul gay a fost contactat de reporterii de la Cancan pentru a afla misterul: „Intotdeauna mi-am dorit sa retusez nasul acvilin. A fost o operatie simpla, pe care am facut-o acum cateva zile, la Bacau.

Cristian Sipridon, cantaretul de 32 de ani din Onesti, a povestit ca a apelat chiar si la emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit, faimoasa pentru minunile care se intampla acolo, pentru a arata asa cum a visat intodeauna.

„Erau vreo 300 de persoane stranse pe holul hotelului unde a avut loc preselectia. M-au intrebat de ce am nevoie de ajutorul unui medic plastician si le-am zis ca as vrea sa-mi retusez nasul si sa-mi albesc dintii, ca vreau sa arat asa cum am visam mereu sa fiu. Mi-au zis ca sunt unii cu probleme mai grave si ca, oricum, arat bine si asa. M-au refuzat, spunandu-mi ca sunt prea frumos pentru emisiune”, a declarat Tarky.

Sursa foto: Cancan

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns