HomeLIFE STYLETataee de la Bug Mafia, omul care i-a schimbat viata regizorului Alex Ceausu

Tataee de la Bug Mafia, omul care i-a schimbat viata regizorului Alex Ceausu

Cu toate ca Alex Ceausu are un palmares de invidiat, prea putini cunosc, de fapt, inceputurile carierei lui in domeniul muzical.
Regizorul isi aminteste cum activitatea lui a luat amploare abia dupa ce l-a cunoscut pe Tataee, membru al trupei de mare succes BUG Mafia. Acesta din urma l-a cooptat pe Ceausu pentru a realiza un prim videoclip, fapt pentru care i-a adus un plus de valoare lui Ceausu.
 De atunci, pana in prezent, Alex Ceausu a reusit sa-si deschida mai toate usile catre succes. Artisti precum Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko sau Loredana au ajuns, in scurt timp, sa-l considere un apropiat de-al lor.

  „Am inceput sa regizez clipuri acum 7 ani. Primele doua le-am facut gratis unor prieteni hip-hop-eri. De acolo s-a declansat <<marea avalansa>>. Am realizat videclipuri pentru toti hip hop-erii din underground, in mai putin de 2 ani. Dupa aceasta perioada, am primit un telefon. Imi aduc aminte perfect tot. „Noroc, sunt Vlad Irimia ( Tataee) de la BuG Mafia, ne faci si noua 2 clipuri? Primele cuvinte pe care i le-am spus au fost: ” Am inteles” (rade amuzat Alex).Am inteles, atunci, ce avea sa mi se  intample. Pe langa faptul ca eram fan BUG Mafia, stiam un lucru: toti cei care colaborasera, pana atunci, cu trupa, au ajuns departe: Puya, Loredana, Catalina Toma, Nico, iar regizorii cu care s-a colaborat erau nume importante. Am inteles rapid ce usa deschisa aveam in fata. Si, sincer, de la primul videoclip pentru BUG Mafia am reusit sa intru in lumea artistilor consacrati, iar totul a inceput sa functioneze la un alt nivel. Ii sunt recunoscator lui Tataee, iar pentru asta ii voi purta, mereu, un mare respect.”, a incheiat regizorul.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns