HomeMAGAZINEvenimenteTaylor Swift, Muse si No Doubt iau cu asalt scena MTV EMA 2012

Taylor Swift, Muse si No Doubt iau cu asalt scena MTV EMA 2012

Trei dintre cele mai cunoscute formatii pop si rock se pregatesc sa performeze la Frankfurt, pe 11 noiembrie pentru showul MTV EMA, care in acest an va fi prezentat de supermodelul Heidi Klum.

Taylor Swift, al carei single “We Are Never Ever Getting Back Together” a ajuns pe primul loc in iTunes in 32 de tari, ca fiind cea mai descarcata piesa in doar prima saptamana, va concerta pentru prima data pe scena MTV EMA declarand ca Mi-am dorit dintotdeauna sa merg la EMA, un show cu o notorietate fantastica. Iar faptul ca sint nominalizata la 5 categorii – este unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea si a fost complet neasteptat. Abia astept sa fiu acolo in acest an si sa cantpe scena”.

Acelasi lucru il spun si baietii de la Muse – “Asteptam cu nerabdare sa ne intoarcem pe scena MTV EMA. Ne vedem cu totii in Frankfurt, pentru o minunata noapte dedicata muzicii”. Formatia Muse s-a clasat de asemenea pe primele locuri in mai multe topuri din 19 tari cu vanzari de mai bine de 15 milioane de albume. Ei se intorc la MTV EMA unde vor canta piese de pe noul lor material discografic, cel de al 6-lea, “The 2nd Law”, ce va fi lansat in aceasta saptamina.

Bucurandu-se de succes cu “Push and Shovecel mai recent album, primul scos pe piata in ultimii 11 ani, No Doubt vor veni cu stilul lor inconfundabil pe scena de la Frankfurt.

EMA este grandios. Toata lumea este in cea mai buna forma si cu siguranta va fi o seara minunata si o ocazie pentru noi sa aratam lumii de ce sintem atit de mandri de noul nostru album. Si este intotdeauna atit de bine sa facem ceea ce ne place cel mai mult, adica sa cantam live. Sintem intr-adevar foarte incantati sa fim parte a acestui eveniment”.

Taylor Swift este una dintre nominalizatele la cele mai multe categorii – 5- pentru Best Female, Best Pop, Best Look, Best Live and Best World Stage, Muse, laBest Live si Best Rock, si No Doubt pentru categoria Best Pop.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns