HomeAUDIENȚE TVAnalize„Te cunosc de undeva!”, lider de audienta la orase si in toata tara si peste 2 milioane de telespectatori

„Te cunosc de undeva!”, lider de audienta la orase si in toata tara si peste 2 milioane de telespectatori

Prev1 of 2

 

Emisiunea „Te cunosc de undeva!”, care l-a desemnat castigator pe Dima Trofim, cu o transformare in Justin Timberlake, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Cea de-a cincea editie a show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi a adunat in fata micilor ecrane 2.030.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.46.

 

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.22), o audienta medie de 8,1 puncte de rating si o cota de piata de 18,7%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 15,2%.
La nivelul publicului din toata tara, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7,5 puncte de rating si o cota de piata de 17,5%, urmata de Pro TV, cu 6,3 puncte de rating si 14,6% cota de piata.

 

Seara de sambata s-a deschis la „Te cunosc de undeva!” cu un moment special, care a avut-o protagonistă pe cunoscuta interpretă de muzică ușoară Eva Kiss, venită special din Danemarca să cânte cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu alături de Florin Ristei și FreeStay. Iar transformarile care au urmat au fost dintre cele mai diverse si spectaculoase.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuarea pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns