HomeAUDIENȚE TVAnalizeTE CUNOSC DE UNDEVA: Peste doua milioane de telespectatori au urmarit show-ul transformarilor!

TE CUNOSC DE UNDEVA: Peste doua milioane de telespectatori au urmarit show-ul transformarilor!

Prev1 of 2

 

Show-ul „Te cunosc de undeva!”, care a desemnat-o castigatoare pe Adina Raducan, cu o transformare in Bruno Mars, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Cea de-a sasea gala a actualului sezon a adunat in fata micilor ecrane 2.015.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.46.

 

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.18), o audienta medie de 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 20,6%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra doar 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 15,4%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,1 puncte de rating si o cota de piata de 18,3 %, urmata de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating si 15,5 % cota de piata.

 

Transformări, muzică bună cântată live, coregrafii spectaculoase, mult umor și relaxare au fost sambata seara ingredientele show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Maria Buză și Pepe au imitat pe scena de la “Te cunosc de undeva!” două stele ale muzicii și cinematografiei de la Paris, Brigitte Bardot și Jeanne Moreau, Misha s-a transformat într-o mulatră cu voce de mezzosoprană, plină de zvâc și fără inhibiții, Rihanna, în timp ce Lucian Ionescu a cântat în travesti precum regina salsei, Celia Cruz.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuare pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns