HomeTELEVIZIUNEEmisiuniTe pui cu blondele, editie speciala de Craciun cu Florin Piersic

Te pui cu blondele, editie speciala de Craciun cu Florin Piersic

 În ediţia specială de Crăciun, la „Te pui cu blondele?”, Dan Negru va fi gazda unei emisii de colecţie a cărui invitat special este Florin Piersic. Dezvăluiri neaşteptate, poveşti de viaţă incredibile şi multă voie bună sunt ingredientele care vor umple seara de luni, 23 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Dacă mai toate vedetele momentului au maşini de zeci de mii de euro, Florin Piersic se poate lăuda cu un autoturism, cu şapte locuri, vechi de zece ani pe care încă îl conduce: „Drumurile Cluj-Bucureşti le fac cu maşina pe care o am de un deceniu. În timp ce sunt la volan îmi place să recit poezii. Ştiu aproximativ 180”, mărturiseşte artistul. Radu Beligan, Mircea Albulescu sunt cei care i-au spus lui Florin Piersic că memorarea a cât mai multor poezii e un bun exerciţiu al minţii.

Telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele”  vor putea afla dezvăluirile memorabile şi poveştile de viaţă pe care Florin Piersic le-a făcut de-a lungul emisiunii, dar şi ce reacţie a avut actorul în momentul în care o concurentă l-a întrebat dacă a frecventat vreodată un bordel.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns