HomeAUDIENȚE TVTe pui cu blondele?, telenovela Narcisa Salbatica, Observatorul de noapte si Un show pacatos, lider de audienta la Antena 1 (vezi cifre)

Te pui cu blondele?, telenovela Narcisa Salbatica, Observatorul de noapte si Un show pacatos, lider de audienta la Antena 1 (vezi cifre)

Miercuri, 22 septembrie, Antena 1 s-a clasat din nou pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor! Te pui cu blondele?, telenovela Narcisa Salbatica, Observatorul de noapte si  Un show pacatos au inregistrat cele mai bune audiente ale serii pe targetul 15-54 urban.

Seara a inceput in forta dirijata de maestrul Dan Negru. In intervalul 20.30- 22.01 Antena 1 a inregistrat la nivelul targetului 15-54 urban un rating de 5,8%  si 16,7% share devansand postul Pro TV care a obtinut in acelasi  interval o cota de piata de 12,4 % si  4,3% rating.  Pe locul al treilea s-a situat postul Acasa Tv cu o medie de 4,2 % rating pe targetul 15-54 urban. In editia aceasta, Dan Negru l-a invitat la Te pui cu blondele pe designerul Catalin Botezatu sa intre in lupta cu 50 de femei superbe si foarte determinate sa-l impresioneze cu inteligenta lor.

Telenovela Acasa TV, „Iubire si onoare” s-a clasat din nou doar pe locul doi cu 4,7%rating si 13.7% share, in timp ce Antena 1 s-a situat pe primul loc cu 4.9% rating si 14.3% share.

Lider de piata pe targetul 15-54 urban a fost si telenovela Narcisa Salbatica. Protagonistii  Alina Puscas Gabriel Dutu, alaturi de Andrei Aradits, Tania Budi, Magda Catone si Draga Olteanu Matei sunt doar cativa dintre actorii care au dat viata acestui proiect de anvergura. In intervalul 22.01 – 22.59 serialul a inregistrat un rating de 4,3% si 13,2% cota de piata.  Pe pozitia secunda s-a situat postul Pro TV cu o audienta de 3,9 procente si o cota de piata de 11,9%, locul trei fiind ocupat de Prima TV cu 2,9% rating si 8,9 %share.

Observatorul de noapte, s-a mentinut si el pe prima pozitie in intervalul 22.59 – 23. 21. Jurnalul de stiri prezentat de Andrei Zaharescu, a inregistrat ieri seara pe targetul 15-54 urban, o audienta de 3,6% si o cota de piata de 13,8%,  lasand pe locurile doi si trei posturile Prima TV si  Antena 3.

Campionul noptilor albe, Dan Capatos s-a impus din nou pe primul loc in clasamentul audientelor cu Un show pacatos. In intervalul 23.45 – 01.07, Antena 1 a surclasat postul Pro TV obtinand o cota de piata de 12,8 % si 1,8 % rating, pe targetul 15-54 urban, fata de  11,1% share si 1,6 % rating, cifre obtinute de Pro TV.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul :15-54 urban
Perioada:22 septembrie 2010

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

Latest comments
  • e super tare narcisa salbatik mult mai misto decat idiotii aia de pe acasa….in fine narcisa salbatica e cel mai misto film care le intrece pe toate

  • hAI SA FIM SERIOSI TE DOARE CA ANTENA 1 PRIN NARCISA SALBATICA A BATUT PE CEI DE LA ACASA, DAR CE DOREAI? NE-AM APUCAT SA FACEM TELENOVELE ARABESTI, AS VREA SA VAD NISTE TELENOVELE ARABE DESPRE LUMEA ROMANEASCA, HAI CA SUNT PENIBILI CEI DE LA ACASA, IDIOTI NU STIU CA BURKA NU SE POARTA DECAT IN AFGANISTAN IAR ADELA POPESCU MA FACE SA VARS, NU MA DAU IN VANT DUPA NARCISA SALBATICA, IMI PLACE CUM JOACA CRISTIAN POPA SI NICOLE DUTU

  • Targetul la care se raporteaza Antena 1 nu are legatura cu targetul posturilor PRO TV respectiv Acasa TV. Saracii vor si ei sa fie lideri dar nu reusesc.Publicul tinta al postului PRO TV si al tuturor posturilor comerciale este 18-49 (targetul comercial). Ce prezinta Antena 1 15-54 e vrajeala si nu are treaba cu nimic.Se stie ca postul Antena 1 are un public foarte imbatranit si nu e prea atractiv pt. publicitari. Ar fi interesant sa vedem audientele pe targetul 18-49 sau in cel mai rau caz pe all urban, asa nu are relevanta cele prezentate de departamentul Research al postului Antena 1!

Lasă un răspuns