HomeLIFE STYLETelenovela "Aniela", o premieră pentru media românească, astă seară, ora 20:30 la Acasa tv

Telenovela "Aniela", o premieră pentru media românească, astă seară, ora 20:30 la Acasa tv

“Aniela”, cel mai indraznet proiect din aceasta toamna. “Aniela”, primul serial romanesc de epoca. “Aniela”, cea mai scumpa productie Promance, companie a MediaPro Pictures. “Aniela” vine ACASA, incepand din 14 septembrie, de luni pana vineri de la ora 20:30.

Aniela” spune o poveste de iubire care va trebui sa infrunte rigorile epocii pentru a supravietui, care ii are pe Adela Popescu, Mihai Petre, Sabina Posea si Bogdan Albulescu in rolurile principale. Distributia impresionanta este compusa din 70 de mari actori ai scenei si cinematografiei romanesti care s-au intalnit pentru aceasta premiera absoluta in televiziune.

Printre acestia se numara Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Dan Condurache, Florina Cercel, Stela Popescu, Dana Dembinski, Marian Ralea, Dionisie Vitcu, Costel Constantin, Ana Ciontea, Virginia Rogin, cu participarea extraordinara a  actritei Maia Morgenstern, alaturi de Sabina Posea, Bogdan Albulescu, Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Nicoleta Luciu, Alexandru Papadopol, Emil Mandanac, Razvan Fodor, Ioana Ginghina, Andreea Patrascu, Laura Cosoi, Loredana, Denis Stefan s.a.

La acestia se adauga cele peste 150 de persoane care vor face parte din figuratia acestui serial si vor fi precupete, ofiteri, doamne din inalta societate, servitoare, cusatorese, iaurgerite, cersetoarele, copii de trupa  sau cosari, cu scopul de a da culoare si a reproduce atmosfera de la inceputul secolului trecut.

Telenovela „Aniela” , o premiera pentru media romanească este difuzata in fiecare seara (luni-vineri) la Acasa TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • imi place foarte mult telenovela, felicitari media pro !

Lasă un răspuns