HomeTELEVIZIUNEEmisiuniTelespectatorii ProTv s-au înrolat în Serviciul Român de Comedie

Telespectatorii ProTv s-au înrolat în Serviciul Român de Comedie

Telespectatorii s-au pregătit pentru un Dâmboviţa Shake, iar sezonul al VIII-lea al show-ului Serviciul Român de Comedie a debutat ieri seară la ProTv cu dreptul, prima ediţie, care l-a avut ca invitat pe Prim-ministrul României, Victor Ponta, a fost lider de audienţă. Astfel, în intervalul orar 20:32 – 21:31, atunci când a fost difuzată emisiunea, ProTv a fost fruntaş în topul audienţelor, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

8,6 puncte de rating şi 15,6% cotă de piaţă a obţinut, în medie, ProTv pe publicul din mediul urban, urmat de Kanal D. Antena 1, clasată pe locul al III-lea, avea 5,2 puncte de rating şi 9,3% cotă de piaţă. Şi pe publicul comercial ProTv a fost numărul 1, cu 7,6 puncte de rating şi 16 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al II-lea, înregistra 5,8 puncte de rating şi 12,2% cotă de piaţă.

Încă o dată, telespectatorii au demonstrat că apreciază umorul de calitate şi au urmărit cu interes dezvăluirile Premierului şi felul în care a „driblat” cu întrebările celor de la SRC. La final, ca amintire pentru momentele petrecute în sânul agenţilor responsabili cu buna dispoziţie de la ProTv, Prim-ministrul a primit de la Traian Băsescu (Valentin Darie) o maşină. De jucărie, bineînţeles.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns