HomeTELEVIZIUNEEmisiuniTelespectatorii se alatura Juriului „Bravo, ai stil!” de la Kanal D

Telespectatorii se alatura Juriului „Bravo, ai stil!” de la Kanal D

Astazi, 3 octombrie, concurentele ramase in competitia „Bravo, ai stil!” vor avea parte de o surpriza de proportii.

Au demonstrat ca au calitatile necesare care le pot aduce in final marele premiu, s-au adaptat de-a lungul celor sase saptamani de competitie cerintelor juratilor, adesea au intrat in conflict cu acestia sau cu celelalte concurente argumentand alegerile facute si, nu de putine ori, i-au surprins placut pe membrii Juriuluiu.

 

Nu in ultimul rand, si-au eliminat pas cu pas contracandidatele, facand diferenta prin tot ceea ce am amintit anterior. Acum a venit timpul unei noi etape, o confruntare cu un nou val de concurente, hotarate sa intre in competitie si sa obtina premiul cel mare.

Sunt fete foarte determinate sa castige, pasionate de fashion si ce va pot spune e ca aceasta competitie va fi din ce in ce mai stransa. E de vazut cum se vor integra nou venitele, cine cu cine se va alia si ce alegeri vor face in saptamanile ce urmeaza”, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

 

 

De maine, telespectatorii se alatura Juriului „Bravo, ai stil!”

Incepand de maine, 4 octombrie, telespectatorii vor avea un cuvant de spus in jurizarea din Gale, ei putand vota prin sms concurenta preferata in fiecare zi a saptamanii, in conditiile regulamentului emisiunii. Voturile au rolul de a „imuniza” concurentele in fata eliminarii.

 

Telespectatorii vor putea trimite prin sms, la numarul indicat in emisiune, codul numeric asociat concurentei preferate, asa cum este acesta comunicat in timpul show-ului. In cadrul Galei, duelul se va da intre concurenta care a obtinut cel mai mic punctaj din partea Juriului si concurenta care, in cadrul evaluarii reciproce dintre concurente, a fost votata pentru a pleca. Dintre cele doua concurente va pleca cea care intruneste cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.

 

Numarul de sms 1206 este valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom; tariful fiecarui vot este de 1,26 E, inclusiv TVA. Voturile sunt considerate valide daca sunt transmise de pe teritoriul Romaniei, in intervalul comunicat in emisiune (Start Vot – Stop Vot), contin codul corect alocat concurentei pentru care se voteaza, si sunt transmise pentru una dintre concurentele aflate in concurs la momentul transmiterii votului.  

 

Foto Credit: Kanal D

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns