HomeALL MEDIATeleviziunea lui Dan Diaconescu, executata silit sa-si plateasca amenzile primite de la CNA…

Televiziunea lui Dan Diaconescu, executata silit sa-si plateasca amenzile primite de la CNA…

Postul de televiziune OTV a fost silit sa isi plateasca amenzile primite de la CNA in perioada 1 ianuarie 2004 – 30 septembrie 2008.

In urma unor proceduri de executare silita, Administratia Financiara a Sectorului 3 a incasat 847.500 de lei, suma aferenta a 82 de amenzi pe care CNA le-a dat postului OTV.

In perioada 1 ianuarie 2004 – 30 septembrie 2008 au fost inregistrate in evidentele Administratiei un numar de 101 decizii de amendare a societatii Oscram Televiziune SRL, in valoare totala de 1.055.000 de lei. SC Ocram Televiziune SRL nu a facut contestatii impotriva actelor de executare silita.

Postul OTV, denumit initial Oglinda TV, emite din 2001, desi a primit licenta audiovizuala abia in aprilie 2004.

Potrivit CNA, detinatoarea licentei audiovizuale este societatea Ocram Televiziune SRL, ai carei actionari sunt: Dan Diaconescu – actionar principal (80,1%) si Magichand Ltd (Cipru) (19,9%).

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • domnule dan paparati au dreptate ce zic in privinta monicai eu o cunosc personal si pot sa zic ca la petrecere consuma destul de mult .doamna frea sa o scoata e platita bine de iri va rog sa cititi mesaju

  • buna dane voi nu vedeti ce fata are omul asta de criminal el sa pus copilu sa si omoare mama

Lasă un răspuns