HomeLIFE STYLETeleviziunea Română va difuza toate meciurile naţionalei în perioada 2010-2011

Televiziunea Română va difuza toate meciurile naţionalei în perioada 2010-2011

TVR a câştigat drepturile pentru transmisiunile directe, reluările şi rezumatele meciurilor oficiale de pe teren propriu ale tuturor echipelor naţionale de fotbal (seniori, tineret, juniori, senioare şi futsal), în perioada 2010-2011, în urma licitaţiei organizate de Federaţia Română de Fotbal, informeaza Mediafax.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat pentru MEDIAFAX că la licitaţie au fost trei oferte, de la TVR, Antena 1 şi Pro TV.

„Nu pot da suma pentru care a câştigat TVR până nu semnez contractul. Este o sumă bună la piaţa reală de acum. Este vorba de meciurile care vor fi disputate pe teren propriu”, a spus Ionuţ Lupescu.

Pe de altă parte, surse din TVR au declarat pentru MEDIAFAX că suma plătită de Televiziunea Publică este cu circa o treime mai mică faţă de cea de la ultima licitaţie a FRF.

În 2008 şi 2009, drepturile de televizare a meciurilor echipei naţionale de seniori au fost deţinute de Antena 1, în urma unei licitaţii organizate de FRF în noiembrie 2007. Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a anunţat în 23 noiembrie 2007 că Antena 1 a câştigat drepturile de televizare a meciurilor echipei naţionale de seniori pe o perioadă de doi ani, începând cu data de 1 ianuarie 2008, în urma unei oferte de 2,6 milioane de euro pe cei doi ani.

FOTBAL GENERIC 5

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Mi se pare normal… TVR sa transmita meciurile echipei nationale!

  • Mi se pare normal… TVR sa transmita meciurile echipei nationale!

  • pai ce legatura are liga I (pe care o mentionezi in titlu) cu echipa nationala?

  • pai ce legatura are liga I (pe care o mentionezi in titlu) cu echipa nationala?

Lasă un răspuns