HomeTELEVIZIUNESportTenis – Cupa Davis: România – Danemarca 4-0

Tenis – Cupa Davis: România – Danemarca 4-0

România conduce cu scorul general de 4-0 în întâlnirea cu Danemarca din cadrul turului I al Zonei Euro-africane Cupei Davis, după ce Adrian Ungur l-a învins în două seturi, 6-3, 6-4, pe danezul Thomas Kromann, în primul meci de simplu al zilei de duminică, găzduit de Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

În ultima partidă din cadrul acestei confruntări, programată duminică după-amiază, se vor întâlni Marius Copil şi Martin Pedersen.

Aşa cum s-a anunţat, România şi-a asigurat calificarea în faza următoare a competiţiei încă de sâmbătă, în urma victoriei pe care perechea Horia Tecău/Florin Mergea a înregistrat în trei seturi, 7-6 (3), 6-2, 6-4, în faţa cuplului Frederik Nielsen/Thomas Kromann.

Vineri, în primele două meciuri de simplu disputate în Sala Horia Demian din Cluj-Napoca, Marius Copil l-a învins cu 6-3, 7-6 (7), 6-4 pe Frederik Nielsen, în timp ce Adrian Ungur a avut nevoie de cinci seturi, 6-2, 7-6 (3), 4-6, 4-6, 6-2, pentru a se impune în faţa lui Martin Pedersen.

În turul II al Zonei Euro-africane, România va avea ca adversară echipa Olandei, întâlnirea fiind programată între 5 şi 7 aprilie 2013, la Bucureşti. România şi Olanda s-au mai întâlnit şi anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, olandezii impunându-se cu scorul general de 5-0, la Amsterdam.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns