HomeTELEVIZIUNESportTenis: Nadal nu se vede favorit în semifinala cu conaţionalul său Nicolas Almagro la Acapulco

Tenis: Nadal nu se vede favorit în semifinala cu conaţionalul său Nicolas Almagro la Acapulco

Spaniolul Rafael Nadal, fost lider mondial ATP, nu se vede favorit în semifinala cu compatriotul său Nicolas Almagro, cap de serie 3, din cadrul turneului de tenis de la Acapulco, deşi a câştigat toate cele 8 confruntări precedente.

Nadal, cap de serie 2 şi nr. 5 mondial, întrevede o partidă dificilă cu Almagro, nr. 12 mondial: ”Nu cred că sunt favorit în faţa lui Almagro, după 7 luni de pauză, dar voi profita de şansele mele şi vreau să fac un meci mare. M-am simţit bine la acest turneu şi voi încerca orice se va întâmpla, pentru că nu am nimic de pierdut, totul a fost pozitiv la Acapulco, să fiu fericit dacă ajung în finală sau să fiu fericit la viitorul turneu, fericit pentru că genunchiul meu a răspuns bine la efort”.

Pentru Nadal, care a mai câştigat la Acapulco în 2005, meciul cu Almagro este un adevărat test al potenţialului său prezent. ”Va fi un alt test cu unul dintre jucătorii cei mai dificili cu care mă pot confrunta pe zgură. Nico joacă bine şi fiecare victorie a mea are o semnificaţie, m-am calificat în semifinalele primelor mele 3 turnee şi asta este fantastic”, a subliniat Rafa.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta spaniolul David Ferrer, favorit 1, şi italianul Fabio Fognini.

AGERPRES

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns