HomeALL MEDIATeo, Adela Popescu, Marian Râlea, profesori la academia Ruxandrei Ion

Teo, Adela Popescu, Marian Râlea, profesori la academia Ruxandrei Ion

Marian Râlea,Teo Trandafir,  Alma Sârbu și Adela Popescu se numără printre profesorii academiei de talente a producătoarei de film și televiziune Ruxandra Ion.

Înscrierile la TV & Film Academy by Ruxandra Ion încep pe data de 3 decembrie. Școala include cursuri de actorie, regie şi producţie de TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

Profesorii academiei Ruxandrei Ion:

Actorie:

  • Marian Râlea şi Ioana Blaj sunt profesorii de actorie pentu grupa “Abracadabra” (8 – 14 ani).
  • Adolescenţii vor deprinde actorie de la Adela Popescu şi Carmen Tănase, profesoarele grupei “LaLa” (14 – 18 ani).
  • Cei peste 18 ani vor învăţa despre actorie de la Mircea Gheorghiu şi Mihai Brătilă (lector doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” Bucureşti, secţia Actorie; doctor magna cum laude).

Mircea Gheorghiu este doctor în teatru, director al departamentul Arta Actorului – UNATC Bucureşti şi i-a avut ca elevi, printre alţii, pe Maria Roman (a absolvit Actors Studio şi joacă în “Made in Hollywood”, alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron), Alex Potoceanu (joacă în “Way Back”, alături de Ed Harris).

Prezentator TV:

  • Teo Trandafir va fi profesoara cursurilor de „Prezentator Tv”.

Regizor și Producător :

  • Producătoarea de film și televiziune Ruxandra Ion (fondatoarea școlii), Alma Sârbu (Bachelor of Arts, pe specializarea “Studii de film”, Universitatea din California de Sud; master la Institutul American de Film (AFI), cu specializarea in Productie), Ducu Ion(producătorul a două lung-metraje, dintre care „Minte-mă frumos“, premiat cu un Gopo, două seriale și cinci telenovele, dar si emisiuni) și Alex Fotea (regizor de film, serial, teatru, documentare; „Pariu cu viața”, „Inimă de țigan”, „Regina”).

Cursurile de dans:

  • Alexia Țalavutis și Gaby Ciocan, doi componenți LaLa Band și actori ai serialului „Pariu cu viața”, ei îi vor iniția pe cursanți în tainele dansului.

Șeful catedrei de Scenaristică al Tv & Film Academy by Ruxandra Ion esteRadu Grigore, ( a urmat cursurile “University Of Southern California”, Los Angeles, unde a obtinut un MFA in Writing for Screen & Television).

Fiecare curs în parte este împărțit pe grupe de vârstă și este alcătuit din 2 module, fiecare modul având 3 luni. Primul modul va debuta la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile încep la data de 3 decembrie 2013 și se încheie la data de 15 ianuarie 2014. Mai multe detalii găsiți pe site-ul academiei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns