HomeLIFE STYLETeo: Plecarea de la Pro a fost sinuciderea mea profesionala

Teo: Plecarea de la Pro a fost sinuciderea mea profesionala

Teo Trandafir revine luni in grila de toamna a postului Prima TV, cu al doilea sezon al emisiunii „Teo Live”.
Emisiunea va fi difuzata de la ora 16:30 si va pune accent pe campania „Vorbeste cu Teo”, care isi propune sa ajute copiii fara posibilitati materiale si cu talente iesite din comun.
Intr-un interviu acordat cotidianului Evenimentul Zilei, in editia electronica de luni, Teo Trandafir spune ca nu se asteapta la „ratingul Titanicului”.
Negocierile cu Pro TV, pentru o eventuala intoarcere la acest post de televiziune, sunt caracterizate de Teo ca fiind doar „speculatii, fara urma de adevar”: „Daca ar fi fost un sambure de adevar, as fi lasat sa se inteleaga asta, macar din orgoliu”.
Despre periplul Pro TV – Romantica TV- Prima TV, Teo marturiseste: „Nu ma astept sa ma credeti, dar stiam ca plecarea de la Pro echivaleaza cu sinuciderea mea profesionala.Chiar am incercat sa-mi conving colegii din redactie ca asa stau lucrurile. Postul face audienta, iar vedeta o sustine. S-a intamplat si la „case mai mari”.
„16:30 nu e o ora la care sa te astepti la ratingul Titanicului, deoarece e un tronson al putinilor romani fara ocupatie sau care lucreaza in schimburi ori care trebuie sa legene prunci”, mai spune Teo.

Intre moderatorii TV din Romania, Teo se claseaza ea insasi „in primii zece”: „Asa cred. Nu cred ca Andreea Marin, de exemplu, nu mai conteaza in Romania doar pentru ca nu are emisiune azi. Cu atat mai putin trebuie sa-mi fac griji eu, cu emisiune zilnica”.
In fiecare zi din saptamana, emisiunea lui Teo de la Prima Tv va avea alta tematica: astfel, telespectatorii vor avea ocazia sa afle informatii din domeniul medical, cultural sau din astrologie.
Saptamanal, Teo il va invita pe unul dintre copiii exceptionali pe care i-a descoperit in Caravana „Vorbeste cu Teo” din aceasta vara, iar cazurile micutilor vor fi prezentate in emisiune.

Sursa: Evenimentul Zilei

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns