HomeLIFE STYLETeo Trandafir îi răspunde cârcotaşului: Huidu minte!

Teo Trandafir îi răspunde cârcotaşului: Huidu minte!

Teo Trandafir se arata socata de afirmatiile lui Serban Huidu , potrivit carora pe parcursul sederii sale la Prima TV a incasat aproape 4 milioane de euro.

Intr-un raspuns postat pe blogul ei, Teo Trandafir spune ca nu avea cum sa castige 20.000 de euro pe editie cu o emisiune difuzata la ora 16.00.

„Socoteala colegului de breasla e subtire. 20.000 de euro pe editie nu-ti da nici Sfantul Duh pentru o emisiune asezata la ora patru dupa-masa, cand nu prea e lumea pe-acasa. Nici mama nu se putea uita! (…) Niciodata in istoria televiziunii din Romania nu s-au vehiculat asemenea sume. Nici macar pentru „greii” oricaror timpuri. Niciodata. Iata insa ca la mine se poate”, scrie Teo Trandafir .

In acelasi comentariu, ea se intreaba ce l-a apucat pe Serban Huidu sa o atace tocmai acum, dupa un an de zile?

„Sigur, eu nu mai lucrez la Prima de un an, Huidu se trezi azi. Ce ceas i-o fi sunat? Si de ce acum? Sunt curioasa… (…) Nu stiu ce urmareste Serban Huidu. Sunt complet socata. (…) Ceea ce face el azi mi se pare nedrept si de mirarea lumii. O noua lectie pentru mine: Mircea se pricepe la oameni”, incheie Teo Trandafir .

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns