HomeLIFE STYLETeo va primi o despagubire de 400.000 de euro de la Prima Tv

Teo va primi o despagubire de 400.000 de euro de la Prima Tv

Cu naframa-n varf de bat, Teo si-a facut bagajele si pleaca de la Prima Tv, insa nu inainte sa primeasca despagubiri de 400.000 de euro pentru re­zi­lierea contractului.
In urma cu o luna, conduce­rea fir­mei a a­nun­tat ca inten­tioneaza sa re­nun­te la e­chipa a­laturi de care Teo Tran­dafir realiza e­mi­siu­nea Teo li­ve.Contractul de colaborare a fost reziliat pen­tru ca Teo a re­fu­zat sa lu­creze cu al­ta e­­chi­­pa de­­cat cea care a susti­nut-o mul­ti ani la rand. Antena 2 ii face ochi dulci

Desi anuntase ca va renunta la televiziune pentru ca normele de azi nu se mai potrivesc cu cele invatate de moderatorii din garda veche, Teo Tran­da­fir pare sa se fi razgandit. Vineri, in emisiunea „Teo li­ve” care incepe la ora 16.00, vedeta isi va lua ramas bun de la colegii si telespectatorii Prima TV, caci are deja noi oferte, scrie Libertatea.Surse neoficiale au declarat ca Teo este in discutii avansate pentru o emisiu­ne de di­vertis­ment ce ur­meaza a intra in grila de primavara a postului An­tena2.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns