HomeMAGAZINEvenimenteThe Cranberries: Tomorrow

The Cranberries: Tomorrow

Maine, The Cranberries canta pentru a doua oara in Bucuresti, in Pavilionul Central de la Romexpo. The Mono Jacks, trupa din deschidere, urca pe scena la ora 20.00, iar irlandezii isi vor incepe showul la ora 21.00. Concertul este organizat de Events si sustinut de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live.

Scena de 300 mp din Pavilionul Central al Romexpo este aproape gata. Maine, cei de la The Cranberries le vor oferi fanilor romani o reintalnire exploziva, cu piese mai vechi si mai noi, de pe albumul Roses, ultimul lansat din discografia irlandezilor. Setlistul va include hiturile care i-au facut pe irlandezi sa tina primele pozitii ale topurilor muzicale din anii `90: „Zombie”, „Linger”, „Just My Imagination”, „Dreaming My Dreams”, „I Can’t Be With You”, „Free to Decide”, „Salvation”, „Dreams” si altele. Printre piesele-vedeta de pe noul album, spectatorii vor auzi cu siguranta maine primul extras pe single, “Tomorrow”, despre care Dolores O`Riordan a dezvaluit revistei Billboard „este despre a merge mai departe”.

Accesul spectatorilor se face incepand cu ora 18.30 prin Bulevardul Expozitiei, intrarea B, si Bulevardul Marasti, intrarea A. Recomandam folosirea mijloacelor de transport in comun (metrou – pana la ora 23.00, statia Aviatorilor; autobuze – pana la ora 23.00, liniile 131, 331, 335, statia Piata Presei Libere; dupa ora 23.00, linia N113, pe ruta Piata Unirii – Piata Presei Libere). Pentru cei care prefera varianta autoturismului personal,parcarea este asigurata de Romexpo, in Parcarea B, contra sumei de 10 lei pe durata intregului spectacol. Locurile sunt limitate. Recomandam spectatorilor sa ajunga mai devreme in cazul in care vor sa beneficieze de aceste locuri. Cei cu bilete la etaj si in zona Silver Ring au acces prin poarta A1 (consultati harta atasata), in timp ce spectatorii din Golden Ring si persoanele cu dizabilitati vor avea acces prin poarta A2. La barurile amenajate in incinta Pavilionului Central, plata se face exclusiv cu jetoane. Jetoanele pot fi achizitionate cash sau cu card de la ghiseele BCR. Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. Toate bauturile si produsele alimentare se vor achizitiona pe baza de fise. Este interzis accesul cu brichete, bauturi, obiecte contondente, curele si lanturi metalice, aparate foto si camere video. Accesul cu umbrele este interzis in incinta Pavilionului Central.

Biletele la etaj sunt epuizate, si sunt in continuare disponibile tichete la preturile de 220 lei – Parter Golden Ring si 160 lei – Parter Silver Ring. Tichetele se pot cumpara online pewww.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns