HomeMAGAZINFilmThe Hurt Locker, premiat cu Oscar pentru cel mai bun film, lider de audienţă la Pro TV

The Hurt Locker, premiat cu Oscar pentru cel mai bun film, lider de audienţă la Pro TV

Chiar în noaptea decernării Oscarurilor, când Pro Tv a difuzat filmul care a obţinut cele mai multe statuete, Pro Tv a fost lider de audienţă cu filmul de Oscar The Hurt Locker – Echipa de foc

Duminică seara, când Pro Tv a difuzat The Hurt Locker – Echipa de foc, pelicula care a strălucit în noaptea Oscarurilor şi şi-a adjudecat şase statuete din cele nouă nominalizări, aproape 1,3 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări au stat în minutul de aur (23:20) cu ochii pe aventurile geniştilor de top din Irak.

Filmul care a reuşit să eclipseze superproducţia Avatar, considerată favorită în cursa Oscarurilor din acest an, a obţinut în minutul de aur, 23:21, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani un vârf de audienţă de 8,3 puncte de rating  şi 26,6% cotă de piaţă, timp în care Antena 1 avea doar 3,1 puncte de rating şi 9,9% cota de piaţă.

Pro Tv a fost lider absolut de audienţă în intervalul orar 22:33 – 01:14, când a fost difuzat The Hurt Locker – Echipa de foc. Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro Tv a obţinut o medie de 5,6 puncte de rating şi 22,3% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care a obţinut de aproape două ori mai puţin, respectiv 2,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 11,7%.

Şi pe publicul din mediul urban Pro Tv şi-a adjudecat primul loc în topul audienţelor, cu o medie de 4,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,5 procente. În tot acest timp, Antena 1 obţinea un rating de 3,2 puncte şi o cotă de piaţă de 13,1%.

The Hurt Locker – Echipa de foc este marele câştigător la Oscar, in acest an, unde şi-a adjudecat şase mult râvnite statuete, printre care cea pentru cel mai bun film, cea mai bună regie şi pentru cel mai bun scenariu original. Kathryn Bigelow, fosta soţie a lui James Cameron, este prima femeie din istorie care îşi adjudecă Oscarul pentru cea mai bună regie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns