HomeALL MEDIAThe Marker in goana dupa Cerbul de Aur

The Marker in goana dupa Cerbul de Aur

“Voi sunteti viitorul muzicii de calitate”, le-a spus unul dintre membrii juriului la preselectia nationala a Cerbului de Aur. Baietii au zambit. E vremea lor..e vremea The Marker.

Festivalul de la Brasov e menit sa lanseze voci, nu produse artificiale ambalate sclipicios. Daca simtiti vibratii pe “zgomotele” autohtone, atunci e pierdere de vreme sa asculti o melodie semnatata “The Marker”. Oamenii astia traiesc pentru muzica, nu pentru bani. Iar cei ce aprecieaza talentul, trebuie sa-I intalneasca. Transmit energie cat pentru o mie de vieti!

Totul a inceput de la o nebunie. Au  vrut sa cucereasca inimi si sunt pe cale sa reuseasca.

Paul Mates (-solist,chitarist-) Andrei Prodan (bass) si Octav( tobe) canta impreuna de acum un an. I-a ajutat o buna prietena, Angela Mary Maxim, o testiera tanara si talentata. Cu totii sunt profesionisti. Studiaza muzica si instrumentele cu mult inainte de a fi posesori de buletin.

Dupa ce echipa a fost completata de Claudiu (chitara), The Marker a intrat in cel mai mare concurs de muzica live din lume: Global Battle of the Band. Baietii au reprezentat Romania in marea finala din Londra si au cucerit publicul si juriul. Glam Matlock, basistul si liderul trupei Sex Pistols, le-a inmanat trofeul de bronz.

Dar cariera lor de abia acum incepe. De curand au semnat un contract de productie cu casa de discuri Roton si lucreza la primul lor album. Insa marele succes al acestei veri a fost castigarea selectiei nationale a Cerbului de Aur. La Brasov, locul de unde vin Paul si Andrei, The Marker va face totul pentru a castiga trofeul.

Festivalul International Cerbul de Aur se desfasoara la Brasov, in perioada 2-7 septembrie, si va reuni 25 de concurent din 18 tari. Romania va fi reprezentata de The Marker, Nadejda si Jasmine.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns