HomeDIGITALThinkDigital este reprezentantul exclusiv de vânzări tip display advertising al TripAdvisor

ThinkDigital este reprezentantul exclusiv de vânzări tip display advertising al TripAdvisor

ThinkDigital, parte a grupului TDG, devine reprezentantul exclusiv al TripAdvisor privind soluțiile avansate de publicitate tip display în Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria. 

TripAdvisor este cel mai mare furnizor de informații de călătorie din lume, ajutând turiștii să-și plănuiască și să rezerve vacanțele. Platforma oferă sfaturile a milioane de turiști plus o varietate largă de destinații, punând la dispoziția utilizatorilor link-uri utile pentru rezervări la cele mai bune prețuri.

Site-urile reunite sub brandul TripAdvisor formează cea mai mare comunitate de travel din lume, ajungând la 340 de milioane de vizitatori unici pe luna.

Conform Comscore (Iunie 2015), unul din doi turiști la nivel global au vizitat TripAdvisor la un moment în căutarea informațiilor de călătorie.

Odysseas Ntotsikas/ CEO si Fondator TDG a spus despre acest parteneriat: „TripAdvisor are un impact de neegalat asupra zonei de travel și petrecerii timpului liber, plus un mod unic de a ajunge la consumatorii locali și străini, ceea ce reprezintă o componentă vitală pentru orice campanie (nu doar din zona de travel) ce are ca target această audiență mare și orientată spre zona de mobile”.

TripAdvisor oferă oportunități variate de promovare atât pe desktop cât și pe mobil, diverse formate video plus o targetare specifică atât pentru localnici cât și pentru turiștii străini (zona de lux, familie, business sau călătorii pe distanțe scurte).

„Noul parteneriat completează oferta actuală a ThinkDigital România, care cuprinde o largă varietate de site-uri si branduri cunoscute pe piața locală, precum si alte branduri internaționale cunoscute. Suntem convinși că partenerii noștri locali, clienți si agenții media vor aprecia noua ofertă pe care o construim pentru a conecta eficient brandurile cu consumatorii potriviți din România”, a completat Cristina Cucuiu, director general al ThinkDigital România.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns