HomeMAGAZINFilmThis is It, filmul cu viaţa lui Michael Jackson va avea premiera la nivel mondial

This is It, filmul cu viaţa lui Michael Jackson va avea premiera la nivel mondial

Mult asteptatul film „This is It”, viata regelui pop in 90 de minute , va avea premiera simultana in 15 orase ale lumii, incepand cu 27 octombrie.

Filmul prezinta ultimele repetitii ale megastarului pentru concertele ce urma sa le tina la O2 Arena din Londra in luna iulie a acestui an.

Evenimentul este cu atât mai deosebit, cu cât nu se prea obişnuieşte ca o producţie hollywoodiană să aibă premieră simultană. Cu toate acestea, pe 27 octombrie, „This is It”, filmul care poartă numele megaturneului de revenire al lui Michael Jackson, va primi aplauze în acelaşi timp din cele mai mari oraşe ale lumii, printre care  New York, Rio de Janeiro, London, Berlin şi Seoul, în timp ce producătorii vor păşi pe covorul roşu la Los Angeles, anunţă Sony Pictures.

Compania a plătit 60 de milioane de dolari pentru a primi drepturile de difuzare a imaginilor de la repetiţiile pe care Michael Jackson le făcea pentru seria de 50 concerte ce urmau să aibă loc la O2 Arena din Londra.

Filmul va ajunge si in Romania si va fi difuzat in toate cinematografele fin tara.

Sursa: EVZ.ro


Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns