HomeLIFE STYLETiesto desemnat cel mai bun DJ din 2008

Tiesto desemnat cel mai bun DJ din 2008

Cunoscuta revista de muzica electronica si clubbing britanica Mixmag l-a desemnat la finele anului trecut pe DJ Tiesto, drept cel mai bun DJ din 2008. Votul a fost in unanimitate in favoarea olandezului, echipa Mixmag declarand ca “nici un alt DJ nu s-a apropiat de realizarile lui Tiesto din acest an”.

Artistul a fost incantat la auzul vestii si declara ca “sunt onorat pentru faptul ca am fost ales DJ-ul numarul unu din 2008 de catre Mixmag. Am avut un an excelent si as vrea sa multumesc revistei Mixmag si cititorilor sai pentru suportul acordat.”

Anul 2008 a fost incununat cu o multime de succese dupa lansarea dublului DVD live, al concertului Parken Stadium din Copenhaga, Danemarca, unde si-a incheiat si turneul mondial ‘Elements of Life’. Tot in acest an olandezul a lansat si o compilatie intitulata “In Search of Sunrise 7 – Asia”, a performat pe numeroase continente precum Asia, Australia, America de Sud si de Nord si evident Europa. Pe data de 8/8/08 Tiesto a fost primul artist care a strans peste 20,000 de oameni pe arena londoneza O2.

Dupa ce in anul 2008 Tiesto nu ne-a vizitat deloc in Romania, luna martie a acestui an aduce doua show-uri cu unul dintre cei mai populari DJi din lume. Pe data de 21 martie, Tiesto va mixa la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar cu o zi mai devreme, 20 martie, va fi prezent in clubul Obsession din Cluj Napoca.

Ambele show-uri ale lui Tiesto figureaza pe site-ul oficial al artistului (www.tiesto.com). Evenimentul de la Bucuresti este organizat de catre The Mission. Mai multe informatii despre bilete, precum si alte detalii despre aceste doua show-uri le veti afla in curand.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns