HomeALL MEDIATiger Woods recunoaste ca a avut 121 de relatii extraconjugale

Tiger Woods recunoaste ca a avut 121 de relatii extraconjugale

Tiger Woods i- a marturisit sotiei sale, Elin Nordegren, ca a inselat-o de 121 de ori in timpul casniciei lor ce dureaza de cinci ani.

Jucatorul de golf Tiger Woods vrea sa devina un barbat cinstit si la locul lui. Astfel, Tiger i-a marturisit sotiei sale, Elin Nordegren, pacatele sale: a inselat-o de 121 de ori in cinci ani!

Sportivul, in varsta de 34 de ani, a discutat cu sotia sa in timpul unei vizite facute de aceasta la clinica specializata in dependenta de sex, in care a fost internat Woods.

Cat timp a stat internat la clinica, Tiger a scris pe un carnetel numele tuturor femeilor cu care a avut aventuri. Cand a tras linie au ieist „doar” 121 de relatii.

Sotia sportivului a depus actele de divort, dupa ce a mai descoperit numele unei tinere care a avut o aventura cu Tiger. Numele acesteia nu se afla insa pe lista! Deci Woods nu si-a schimbat naravul.


Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns