HomeALL MEDIATIMEOUT sărbătoreşte relansarea în România

TIMEOUT sărbătoreşte relansarea în România

Joi, 4 octombrie, începând cu ora 19.00, are loc inaugurarea magazinului TIMEOUT din AFI Palace Cotroceni, prilej cu care să sărbătorim împreună relansarea brandului american pe piaţa din România.

TIMEOUT a fost înfiinţat în 1992, în California, de către un grup de tineri designeri care doreau să promoveze stilul de viaţă californian şi spiritul său unic iar începând cu 1995, a trecut oceanul ajungând în mai multe ţări europene, printre care şi în România.

Brandul revine pe piaţa locală integrat în reţeaua Kenvelo, care mai include în portofoliu brandul omonim, Lee Cooper şi Tom Tailor. Luna aceasta, pe 26 septembrie, în Centrul Comercial Orhideea a avut loc deschiderea primului magazin TIMEOUT sub administrarea Kenvelo.

TIMEOUT a evoluat ca o reacţie la stilul impersonal impus de marile corporaţii din domeniul fashion, care urmăresc mai degrabă obţinerea profitului decât a creativităţii şi a libertăţii de exprimare. De aceea, în crearea fiecărui articol vestimentar, designerii noştri se ghidează după calitate şi originalitate şi nu după trenduri volatile, astfel încât TIMEOUT să devină opţiunea favorită din garderobă pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Ţesăturile folosite sunt naturale, din in, bumbac şi lână, materialele sintetice fiind folosite ca ultimă opţiune, iar majoritatea imprimeurilor, etichetelor şi altor detalii sunt realizate în stilul vechi, de mână, adăugând autenticitate şi spirit colecţiilor.

Sinonim al hainelor confortabile, excepţionale şi durabile, TIMEOUT este locul în care poţi găsi oricând acel tricou pe care îl preferi tot timpul în ciuda mulţimii de alte tricouri, blugi care nu ajung niciodată in dulap, dar ajung pe tine direct de pe sârma de rufe şi jacheta pe care o iei de pe spătarul scaunului de fiecare dată când ieşi din casă.

Sloganul „Feel Alive” poziţionează TIMEOUT ca brand optimist, total dedicat inovaţiei şi explorării unor noi stiluri.

Brandul TIMEOUT face parte din reţeaua Kenvelo, înfiinţată în România în 2001. În prezent, reţeaua Kenvelo administrează 47 de magazine Kenvelo, 17 magazine Lee Cooper, 6 magazine Tom Tailor şi 2 magazine TIMEOUT.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns