Connect with us

Life Style

Tineret in Actiune – sesiune de informare

Published

on

Team Work va prezinta schimbul international de tineret WIND

Bucuresti, 4 noiembrie 2008
Organizatia Non-Guvernamentala pentru Tineret Team Work va invita joi, 6 noiembrie, incepand cu ora 18:30, la sesiunea de informare despre posibilitatile tinerilor de participare la proiecte internationale prin programul Tineret in Actiune care va avea loc in Amfiteatrul Balcescu, la Facultatea de Litere – Universitatea din Bucuresti (str. Edgar Quinet, nr. 14). Invitati speciali: Andreea Popovici si Vlad Groza – responsabili Tineret in Actiune.

tineri-in-actiune
2008 – Anul european al dialogului intercultural – a oferit prilejul schimbului de tineret WIND care s-a desfasurat in perioada 6 – 14 august 2008 la Drobeta Turnu Severin si la care au participat tineri din trei tari europene: Romania, Letonia si Italia. Acronimul vine de la titlul proiectului, „What’s in a difference? Knowing ourselves through intercultural dialogue.” („Ce este diferenta? Oglindirea noastra prin dialog intercultural.”), sub egida caruia au stat jocurile si activitatile de cunoastere interculturala din cadrul schimbului (comunicare prin arta, discutii libere, prezentari si seri nationale). Proiectul a urmarit promovarea in randul tinerilor a deschiderii culturale si a atitudinii non-discriminatorii in urma constientizarii diferentelor culturale si a acceptarii diversitatii. Asociatia Team Work va invita sa-i cunoasteti pe cei care au organizat proiectul, sa aflati mai multe despre experienta lor si despre cum tinerii pot participa la proiecte Tineret in Actiune.

Programul comunitar Tineret in Actiune, implementat in perioada 2007-2013, sustine activitatile de invatare non-formala pentru tineri. Programul isi propune sa promoveze conceptul de cetatenie europeana, sa dezvolte sentimentul solidaritatii si al tolerantei intre tineri, sa educe tinerii in sensul respectarii diversitatii interculturale si al dialogului intercultural.

Tineri pentru Europa, unul dintre cele 5 sub-programe operationale ale Programului Tineret in Actiune, favorizeaza cooperarea si solidaritatea intre tarile participante la program. Schimbul de Tineri este una dintre activitatile incluse in sub-program, la care tinerii pot participa si care presupune un parteneriat intre grupuri de tineri din doua sau mai multe tari ce se pot intalni pentru a realiza schimburi de idei, de experienta, pentru a invata, fiecare, despre culturile si tarile partenerilor, stabilind astfel un prim contact cu realitatea europeana.

ONG Team Work are ca scop principal facilitarea acumularii de catre studenti, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii. In vederea realizarii acestui scop, Team Work isi propune sa promoveze in randul studentilor o atitudine pozitiva fata de voluntariat si munca in echipa, sa inlesneasca punerea in contact a studentilor cu mediul socio-economic prin desfasurarea de proiecte, activitati educationale si stagii de practica si, nu in ultimul rand, sa valorifice, prin practica, cunostintele teoretice ale studentilor.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina de web www.teamwork.org.ro

Corina Ghioca
Departament Comunicare
Team Work
0766.320.671
corina_ghioca_tw@yahoo.com
www.teamwork.org.ro
corina_ghioca_tw@yahoo.com
http://www.teamwork.org.ro

loading...

Lasa un comentariu aici!

Life Style

Ce spune celebra actriță din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Özge Özberk, frumoasa protagonistă din “A doua șansă” – serial difuzat în exclusivitate de luni până joi, de la ora 19.00, la Happy Channel, mărturisește că a existat o colaborare foarte bună între ea și ceilalți actori pe platourile de filmare pentru serialul turcesc. Despre Kutsi, actorul care joacă personajul masculin principal, aceasta a avut numai cuvinte de laudă.

În vârstă de 42 de ani, îndrăgita actriță din Turcia – Özge Özberk poate fi urmărită într-o poveste emoționantă, pe care postul de televiziune Happy Channel o aduce în exclusivitate în fața publicului român. Özge este Deniz Öztuna, o femeie care se luptă pentru a obține “A doua șansă”. Unul dintre actorii cu care Özge a făcut echipă pe platourile de filmare este Kutsi, actorul fiind cel care îl interpretează pe Mirat, protagonistul poveștii.

Actrița este de părere că distribuția aleasă a jucat un rol esențial în succesul producției, realizate în urmă cu doi ani în Turcia.  “Kutsi este făcut pentru rolul lui Mirat. Gândirea, modul în care privește viața, generozitatea, toate aceste trăsături se suprapun exact cu personalitatea lui Mirat. Unul dintre lucrurile importante pentru ca un proiect să aibă succes este o distribuție bună. A existat o potrivire foarte bună și cu ceilalți actori, nu numai cu Kutsi.”, a declarat Özge Özberk în cadrul unui interviu pentru site-ul milliyet.com.

“A doua șansă”, serialul care poate fi văzut de luni până joi, între orele 19.00-21.00, la Happy Channel, aduce în centrul atenției personajele Deniz Öztuna și Mirat. Aflată într-o situație disperată, după ce soțul ei dispare fără nici o urmă, Deniz trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. Lucrurile se schimbă pentru ea în momentul în care îl întâlnește pe Mirat.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Dorian Popa, mărturisire sinceră la ”Stăpânii vedetelor”, Antena Stars: ”Îmi doresc copii, dar mi-e frică”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Dorian Popa, unul dintre cei în vogă cântăreți ai momentului, este gazdă pentru Andra Trandaș și cățelul ei Billy în prima ediție a emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dorian Popa este un mare iubitor de animale și este stăpânul a doi motani plini de personalitate. Deși pisicile și câinii nu-s nici pe departe cei mai buni perieteni, artistul a acceptat ca Andra și Billy să vină în garsoniera lui, unde au vorbit pe larg despre animalele de companie, despre iubire și familie.

Cu această ocazie, Dorian a mărturisit că propria experiență de viață l-a marcat și își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie frumoasă și puternică.

”Eu am crescut într-o familie care, pe parcurs, s-a destrămat și, în timpul maturizării mele, am simțit nevoia de familie întreagă. Nu mi-aș fi dorit neapărat susținere financiară sau chestii de genul ăsta, dar mi-a plăcut mereu ideea de familie întreagă.  Îmi doresc copii, dar mi-e frică. Am doar 29 de ani, abia îmi construiesc casa,  nu mă simt pregătit. Vreau să-mi întemeiez o familie a mea când voi fi sută la sută sigur. Eu cred că trebuie ca o familie să rămână unită până la sfârșit. Și cred cu tărie că un copil trebuie să se bucure de o familie întreagă”, spune Dorian Popa.

Despre cum percepe singurătatea, despre felul cum a fost crescut, dar și despre dragostea lui pentru animale, Dorian Popa vorbește în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Delia încearcă să îi găsească soţie lui Mihai Bendeac la ”iUmor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Intrigată de sfaturile date de membrii unei trupe de teatru dintr-un sat din Bistrița-Năsăud, Delia încearcă, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, să afle cum i-ar putea găsi pereche colegului său Mihai Bendeac.

Trei membri ai trupei de teatru Dor Someșean, formată numai din pensionari, au reușit să îi intrige și să îi amuze pe jurații ”iUmor”. Îmbrăcați mereu în haine tradiționale, aceștia participă la festivaluri și au primit mai multe premii, astfel că și-au încercat norocul și la ”iUmor”, spunând că ei se bucură să facă oamenii să râdă. Sceneta legată de problemele matrimoniale ale unui tânăr cuplu de la țară i-a cucerit pe cei trei jurați, astfel că Delia a ținut la final să le ceală sfatul în ale amorului. ”Vă văd înțelepți, trecuți prin toate, aveți un sfat pentru Mihai, el nu își găsește soțioară?”, a întrebat jurata.

Care a fost soluția găsită, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție ”iUmor” din acest sezon.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending