HomeLIFE STYLETinerii politicieni s-au confruntat la Realitatea cu „complexul Băsescu“

Tinerii politicieni s-au confruntat la Realitatea cu „complexul Băsescu“

Traian Băsescu a fost tema care a dominat o bună parte din dezbaterile de la categoria Tineri politicieni a emisiunii Realitatea TV, „Zece pentru România“.basescu-live2

Reprezentanţii tinerilor politicieni ai PSD în cadrul emisiunii „Zece pentru România“, de ieri, de la Realitatea TV, Titus Corlăţean şi Luminiţa Anghel, au fost cei mai critici la adresa şefului statului. Ei şi-au trimis săgeţile ascuţite spre preşedintele României atunci când au fost puşi de realizatorul emisiunii, Mihai Tatulici, să răspundă la întrebarea „Există sau nu un complex Traian Băsescu în rândul clasei politice?“.

În opinia lui Titus Corlăţean, nominalizat la categoria Tineri politicieni, modul lui Traian Băsescu „neconvenţional“ de a face politică „nu înseamnă mai multă responsabilitate“. Corlăţean a spus în acest sens că românii din Republica Moldova „sunt supăraţi că, prin vizita din 2005 la Chişinău, Traian Băsescu l-a ajutat pe Voronin să revină la putere“. Luminiţa Anghel, nou intrată în PSD, a avut o poziţie inedită:

„M-a păcălit şi pe mine acum doi ani când i-am luat apărarea“. După ce a recunoscut că „este foarte popular“, i-a găsit şi minusurile: „Atacă tot timpul şi se ceartă dând senzaţia că se ceartă pentru cetăţeni, când de fapt se ceartă pentru el“. 
 De la PNL, Crin Antonescu a spus că Traian Băsescu „este unul dintre personajele politice cele mai pregnante, cu o personalitate foarte puternică“. Pentru independenta Lavinia Şandru, şi ea nominalizată la categoria Tineri politicieni, de Traian Băsescu „depinde viitorul României“, având în vedere că are „responsabilitatea numirii unui prim-ministru profesionist“.

 Nou intrat în PD-L, Sever Voinescu a apreciat că în ceea ce-l priveşte pe preşedinte „poate că pentru unii este un complex“, dar sigur pentru mulţi „este o obsesie“.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns