HomeLIFE STYLETineti minte trei cuvinte, Nati Meir Presedinte !

Tineti minte trei cuvinte, Nati Meir Presedinte !

Monica Columbeanu a fost cea care a anuntat cadidatura lui Nati Meir in cursa pentru Cotroceni . Acest personaj vrea sa fie Presedintele Romaniei , greu de crezut, dar in tara asta mai avem nevoie si de show, se pare ca nu ne ajunge Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali, nu-i nimic si Nati Meir e bine primit si buna zicala „ca la noi la nimeni” .

Lanasarea lui Nati Meir a decurs cu mare fast, muzica populara, dansatoare din buric care si-au primit „darul” direct din mana candidatului , sampanie si lautari !

Proaspatul candidat a fost patru ani parlamentar. Deputat PRM, PD-L şi independent. Abea ca leaga doua cuvinte pe romaneste dar politicianul ce se doreşte a fi nici mult nici mai puţin decât Barack Obama al României are ganduri marete pentru viitorul tarii noastre.

Vizionati materialul alaturat si va convingeti singuri !

De pe blog-ul lui Meir….

Agitaţie mare, sâmbătă, la prânz, în lumea mondenă. Telefoanele înroşite dădeau ca sigură intrarea Monicăi Columbeanu în politică, alături de Nati Meir (54 de ani), care şi-a anunţat cadidatura la Preşedinţie.  Şi asta pentru că Moni, însoţită de soţul ei şi de şoferul Voicu, au descins la restaurantul “Pescăruşul”, acolo unde politicianul îşi serba ziua de naştere. Speriată de amploarea pe care a luat-o zvonul, Moni a dezminţit de bună-voie informaţia: “Eu şi soţul meu am fost doar invitaţi la aniversarea domnului Nati Meir. Nu ne apucăm să facem politică!”

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns