HomeMAGAZINFilmTitanicul se lanseaza in versiunea 3D

Titanicul se lanseaza in versiunea 3D

Pe bună dreptate, James Cameron este convins că mai sunt mulţi bani de scos din cinematografia 3D. Avatar a fost doar începutul. Regizorul şi producătorul canadian va continua şirul filmelor 3D cu un remake. Nu vorbim de orice film, ci de Titanicul din 1997.

De ce a ales James Cameron să continue peripeţia 3D cu Titanic în locul unui film nou, numai el ne poate spune. Probabil nu a găsit o idee mai bună, un film care să aibă un impact mai mare în 3D. Probabil vor curge din nou lacrimi.

Pe de altă parte, remake-ul 3D al Titanicului are legătură cu comemorarea a 100 de ani de la tragedie . Titanicul s-a scufundat pe 15 aprilie 1912, filmul Titanic 3D va fi lansat în 2012.

E greu de crezut că Titanic 3D se va bucura de acelaşi succes ca Avatar. Are însă şanse destul de mari de a depăşi încasările avute de filmul Titanic din 1997.

Acum nu ştiu ce va fi mai interesant în modul 3D. Scenele fierbinţi dintre cei doi amorezaţi sau tragica scufundare a vasului? Aş paria pe a doua variantă.

V-am atasat un filmulet cu un colaj de fotografii de epoca memorabile destre R.M.S Titanic:

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns