Connect with us

Grila de programe

Toamna aduce o nouă grilă la TVH 2.0

Published

on

În octombrie, emisiuni sociale, talk show-uri şi divertisment de calitate, programe educaţionale, sport, filme şi seriale, la TVH 2.0, în noua grilă de toamnă. 

În octombrie, postul TVH 2.0 vine cu o grilă nouă, cu tronsoane bine definite. De luni până vineri, prime-time-ul începe cu Restart Romania, un tronson format din trei emisiuni: Sondajul Zilei, Jurnal 2.0, şi talk show-ul cu acelaşi nume, Restart România. Urmează serialul Destine Furate (2005). În trecut, trei prietene s-au luptat pentru iubirea aceluiaşi bărbat. În prezent, fiicele lor repetă povestea, îndrăgostindu-se şi luptându-se pentru dragostea unui singur băiat. De la finele lunii octombrie, un nou serial, Suflete Pereche (Filipine), povestea a doi copii adoptaţi de familii diferite. Ajunşi la maturitate, cei doi se regăsesc, dar se află în mijlocul conflictului între cele două familii. O altfel de Romeo şi Julieta, o poveste despre dragoste şi datorie faţă de familie.

Restart România aduce zilnic între 19.00 – 21.00, de luni până joi inclusiv, o altă perspectivă asupra a ceea ce contează. De la ora 19.00, Sondajul Zilei¸ o emisiune de analiză prezentată de Dan Roşca. Specialişti ai Institutului Român de Studii Sociale (IRSS) abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu, contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi mai ales cui foloseşte. De la ora 19.30, Jurnal 2.0, un jurnal de ştiri prezentat de Andreea Şipoteanu, Denisa Călini, Dragoş Ianoşi şi Rareş Hăbeanu, care îşi propune să nu alerge după senzaţional, morbid sau subiecte manipulante. De la ora 21.00, Restart România, un talk show prezentat de Mbela Nzuzi, un proiect social ce aprofundează cele mai delicate aspecte din sănătate, economie, învăţământ sau politică. “România merită o nouă şansă. Invitaţii emisiunii sunt mai presus de orice, oameni. Împreună demarăm campanii sociale, învăţăm să fim mai responsabili şi luptăm pentru principiile şi demnitatea fiecarui cetăţean în parte” spune Mbela Mbela Nzuzi.

La capitolul educaţie & divertisment, TVH 2.0 propune serialul Promotori ai schimbării. Mark Zuckerburg a schimbat modul de interacţionare prin intermediul reţelei Facebook. Rupert Murdoch a devenit celebru prin achiziţionarea rapidă a mai multor grupuri media. Anna Wintour, emblema ediţiei americane a revistei Vogue, şi-a lăsat amprenta în domeniul publicaţiilor de succes. Michael Moore a provocat Hollywood-ul prin lansarea unor documentare controversate. Lista continuă cu serialul Resursele viitorului (Sustainable Futures), despre pericolele ce ne pândesc dacă nu ţinem cont de nevoile planetei: Islanda – industria energetică; programul de apă IUCN; captarea energiei valurilor; seceta din Zambia – rezervoare apă şi multe altele.

Sport: cele mai puternice cluburi sportive ale României, Dinamo, Steaua şi Rapid se reîntorc în atenţia şi inimile publicului larg. Săptămână de săptămână, sâmbătă de la ora 11.00, în direct sau înregistrat, vă puteţi întâlni doar la TVH 2.0 cu reprezentanţii a trei nume de legendă, cluburi ce au scris istoria sportului şi performanţa în România. Echipele lor de handbal, baschet, volei, polo vor evolua în exclusivitate la TVH2.0, în spectaculoasa lor cursă spre success. Alături de ele, telespectatorii postului îi vor putea urmări şi pe reprezentanţii secţiilor tenis, gimnastică, atletism, judo, lupte, tir, box, scrimă înot şi multe altele, de la aceleaşi cunoscute şi îndrăgite cluburi bucureştene.

Postul îşi păstrează în fiecare zi din săptămână, de luni până vineri inclusiv, principala emisiune educaţională,  Universitaria, adresată studenţilor şi elevilor de liceu vor să-şi aprofundeze cunoştinţele, şi să se pregătească pentru susţinerea examenelor de bacalaureat, de admitere în învăţământul superior şi a examenelor universitare.  Susţinute de prestigioase cadre didactice, doctori în ştiinţe, profesori cu experienţă recunoscută pe plan naţional, consultaţiile, exerciţiile practice, demonstraţiile, susţinute în forme interactive, atrăgătoare, acoperă domenii precum dreptul, ştiinţele economice, matematică, informatică, filologie, limbi străine, relaţii internaţionale şi studii europene.

Filmele artistice, producţii 2009 – 2012, vor fi pe placul telespectatorilor. Bill collector (2010), cu Brandon Hardesty, Danny Trejo, Gary Moore; The Rule of Law (2012) – regia: Moziko Wind, cu Stephanie Betesh, Andrew Blood şi J.J. Brewer; Chasing the Green (2009) – regia: Russ Emanuel, cu Jeremy London, Ryan Hurst şi Heather McComb; Defcon 2012 (2010) – regia: R. Christian Anderson, cu Brian Shotwell, Shy Pilgreen şi Xu Razer; Legends of Nethiah (2011) – Regia: Russ Emanuel; cu John Heard şi Theresa Russell.

Despre TVH 2.0 – Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul „România 2.0”, un proiect pe termen lung  care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţionează în reţelele RCS & RDS şi UPC Digital.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Grila de programe

Grila postului de televiziune HAPPY CHANNEL are productii noi: seriale blockbuster & emisiuni

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL

Din 19 februarie, postul de televiziune Happy Channel va curprinde noi producții, care vor fi difuzate în premieră și în exclusivitate pentru publicul român. Serialul sud-american “Dragoste eternă” și blockbusterul turcesc “Intrusul” (“Insider”) se apropie de sfârșit, iar locul lor în grila stației tv va fi ocupat de alte super-producții.

Pe 19 februarie, de la ora 16.00, Happy Channel va difuza ultimul episod “Dragoste eternă”, iar fanii serialul vor putea afla deznodământul serialului lor preferat. Începând cu această dată, telespectatorii vor avea o nouă producție în grila postului de televiziune.  “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” (“Que te perdone Dios”), noua producție marca Televisa, are premiera pe 19 februarie, ora 17.00, iar din 20 februarie, Happy Channel va difuza câte două episoade ale serialului, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00.

În această lună, telespectatorii urmăresc ultimele episoade ale blockbusterului turcesc Intrusul” (“Insider”), de luni până joi, de la ora 20.00 la ora 22.00, finalul serialului fiind programat pentru luni (26 februarie), ora 21.00. În ziua în care se încheie “Intrusul”, Happy Channel le aduce telespectatorilor în premieră și în exclusivitate un nou blockbuster turcesc. “A doua șansă” (“Second chance”) are lansarea pe 26 februarie, la ora 19.00, putând fi vizionat de luni până joi, între orele 19.00-21.00.

Din 26 februarie, serialul “Elif” se va difuza de luni până vineri, de la ora 18:00 la 19:00, iar ”Totul despre sex” / ”Sex and the city” va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 22:00 la 23:00.

Pentru ziua de 27 februarie, Happy Channel le-a pregătit telespectatorilor o nouă lansare. În premieră și în exclusivitate, postul de televiziune difuzează serialul turcesc ”Inima orașului(Heart of the city”), de luni până joi, în intervalul orar 21:00 – 22:00.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor “Povești COOL”. În cadrul emisiunii, rețete savuroase și ușor de realizat vor fi pregătite la “Don Apetit&Co”, iar Irina Nistor va avea invitați de seamă din lumea cinematografiei la “CineCOOL”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

PRO CINEMA va difuză în fiecare zi de miercuri filme de animaţie!

Published

on

Luna aceasta, aventura te prinde la PRO CINEMA, cu patru filme de animație care o să facă toți telespectatorii să aibă din nou imaginația copiilor și să devină ei înșiși personaje principale.

Pentru cei mici, povești. Pentru tine, timp să iubești! În fiecare miercuri din luna februarie, aventurile prind culoare cu patru filme îndrăgite de animație: Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului (The adventures of TinTin), Păsări libere (Free Birds), Năzdrăvanii din pădure 3 (Open Season 3), Muppets în spațiu (Muppets from Space).

Mâine, 7 februarie, Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului aduc, de la 18:15, povestea unui reporter pe nume Tintin și a câinelui său, Snowy. Tânărul ajunge să dețină macheta unui vapor care are un secret ascuns și foarte bine păstrat timp de mulți ani, iar aventura începe atunci când Ivan, un individ diabolic, pornește pe urmele lor.

Pe 14 februarie, la 16:30, PRO CINEMA aduce Păsări libere! La o mică fermă de curcani, unde viața pare perfectă și toate păsările sunt fericite, Reggie, un curcan pe care frații săi nu-l iau în seamă, este adoptat chiar de către Președintele SUA! De aici, viața lui se schimbă radical și se trezește în mijlocul misiunii de a schimba istoria.

Năzdrăvanii din pădure 3 vin la PRO CINEMA pe 21 februarie, la 16:45! Ursul Boog este dezamăgit că cel mai bun prieten, cerbul Elliot, refuză să meargă într-o excursie și rămâne acasă cu soția și cei trei copii. De aici, naivul urs intră în aventura vieții sale și ajunge, fără să-și dea seama, la circ.

Pe 28 februarie, animația Muppets în spațiu spune, de la 16:30, povestea lui Gonzo, care este “bântuit” de mesaje din spațiu, însă nimeni nu îl crede, așa cum e de așteptat. Primește mesaje din spațiu atunci când doarme, dar se confirmă totul când e răpit, cu scopul de a-i fi studiat creierul. Însă simpaticii Muppets îi sar în salvare și, în stilul caracteristic, vor încerca să încheie toate testele la care este supus prietenul lor.

 

Mai multe detalii in program tv

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Program transmisiuni Australian Open pentru joi, 25 ianuarie

Published

on

Program transmisiuni Australian Open în direct pe Eurosport – 25 ianuarie 2018. 

 

Eurosport 1

 

Ora 02:00

LIVE MIXED DOUBLES ½ FINALS  – SANDERS, Storm (AUS) / POLMANS, Marc (AUS) vs MARTÍNEZ SÁNCHEZ, María José (ESP) / DEMOLINER, Marcelo (BRA)

 

Ora 04:00                    

RELUARE ¼ FINALA

 

Ora 04:30                    

RELUARE Game Schett Matts

 

Ora 05:00

LIVE WOMEN’S SINGLES ½ FINALS – MERTENS, Elise (BEL) vs WOZNIACKI, Caroline (DEN) [2]

 

Ora 07:00

LIVE WOMEN’S SINGLES ½ FINALS – HALEP, Simona (ROU) [1] vs KERBER, Angelique (GER) [21]

 

Ora 09:00                    

LIVE/RX MEN’S DOUBLES ½ FINALS – MCLACHLAN, Ben (JPN) / STRUFF, Jan-Lennard (GER) vs O.Marach (AUT) / M.Pavic (CRO) [7]

 

Ora 10:15

LIVE GAME SCHETT AND MATS EXTRA

 

Ora 10:30

LIVE MEN’S SINGLES ½ FINALS – CILIC, Marin (CRO) [6] vs EDMUND, Kyle (GBR)

Urmat de: Game, Schett & Mats

 

Ora 13:30 – IN PROGRESS

LIVE MEN’S DOUBLES ½ FINALS – J.Cabal (COL) / R.Farah (COL) [11] vs BRYAN, Bob (USA) / BRYAN, Mike (USA) [6]

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending