Connect with us

Grila de programe

Toamna aduce o nouă grilă la TVH 2.0

Published

on

 

În octombrie, emisiuni sociale, talk show-uri şi divertisment de calitate, programe educaţionale, sport, filme şi seriale, la TVH 2.0, în noua grilă de toamnă. 

În octombrie, postul TVH 2.0 vine cu o grilă nouă, cu tronsoane bine definite. De luni până vineri, prime-time-ul începe cu Restart Romania, un tronson format din trei emisiuni: Sondajul Zilei, Jurnal 2.0, şi talk show-ul cu acelaşi nume, Restart România. Urmează serialul Destine Furate (2005). În trecut, trei prietene s-au luptat pentru iubirea aceluiaşi bărbat. În prezent, fiicele lor repetă povestea, îndrăgostindu-se şi luptându-se pentru dragostea unui singur băiat. De la finele lunii octombrie, un nou serial, Suflete Pereche (Filipine), povestea a doi copii adoptaţi de familii diferite. Ajunşi la maturitate, cei doi se regăsesc, dar se află în mijlocul conflictului între cele două familii. O altfel de Romeo şi Julieta, o poveste despre dragoste şi datorie faţă de familie.

Restart România aduce zilnic între 19.00 – 21.00, de luni până joi inclusiv, o altă perspectivă asupra a ceea ce contează. De la ora 19.00, Sondajul Zilei¸ o emisiune de analiză prezentată de Dan Roşca. Specialişti ai Institutului Român de Studii Sociale (IRSS) abordează zilnic eşantioane din publicul ţintă, pe teme care nu ne lasă indiferenţi. Rezultatele, comentate de sociologi de prestigiu, contribuie la edificarea noastră despre ce şi cum ni se întâmplă, de ce şi mai ales cui foloseşte. De la ora 19.30, Jurnal 2.0, un jurnal de ştiri prezentat de Andreea Şipoteanu, Denisa Călini, Dragoş Ianoşi şi Rareş Hăbeanu, care îşi propune să nu alerge după senzaţional, morbid sau subiecte manipulante. De la ora 21.00, Restart România, un talk show prezentat de Mbela Nzuzi, un proiect social ce aprofundează cele mai delicate aspecte din sănătate, economie, învăţământ sau politică. “România merită o nouă şansă. Invitaţii emisiunii sunt mai presus de orice, oameni. Împreună demarăm campanii sociale, învăţăm să fim mai responsabili şi luptăm pentru principiile şi demnitatea fiecarui cetăţean în parte” spune Mbela Mbela Nzuzi.

La capitolul educaţie & divertisment, TVH 2.0 propune serialul Promotori ai schimbării. Mark Zuckerburg a schimbat modul de interacţionare prin intermediul reţelei Facebook. Rupert Murdoch a devenit celebru prin achiziţionarea rapidă a mai multor grupuri media. Anna Wintour, emblema ediţiei americane a revistei Vogue, şi-a lăsat amprenta în domeniul publicaţiilor de succes. Michael Moore a provocat Hollywood-ul prin lansarea unor documentare controversate. Lista continuă cu serialul Resursele viitorului (Sustainable Futures), despre pericolele ce ne pândesc dacă nu ţinem cont de nevoile planetei: Islanda – industria energetică; programul de apă IUCN; captarea energiei valurilor; seceta din Zambia – rezervoare apă şi multe altele.

Sport: cele mai puternice cluburi sportive ale României, Dinamo, Steaua şi Rapid se reîntorc în atenţia şi inimile publicului larg. Săptămână de săptămână, sâmbătă de la ora 11.00, în direct sau înregistrat, vă puteţi întâlni doar la TVH 2.0 cu reprezentanţii a trei nume de legendă, cluburi ce au scris istoria sportului şi performanţa în România. Echipele lor de handbal, baschet, volei, polo vor evolua în exclusivitate la TVH2.0, în spectaculoasa lor cursă spre success. Alături de ele, telespectatorii postului îi vor putea urmări şi pe reprezentanţii secţiilor tenis, gimnastică, atletism, judo, lupte, tir, box, scrimă înot şi multe altele, de la aceleaşi cunoscute şi îndrăgite cluburi bucureştene.

Postul îşi păstrează în fiecare zi din săptămână, de luni până vineri inclusiv, principala emisiune educaţională,  Universitaria, adresată studenţilor şi elevilor de liceu vor să-şi aprofundeze cunoştinţele, şi să se pregătească pentru susţinerea examenelor de bacalaureat, de admitere în învăţământul superior şi a examenelor universitare.  Susţinute de prestigioase cadre didactice, doctori în ştiinţe, profesori cu experienţă recunoscută pe plan naţional, consultaţiile, exerciţiile practice, demonstraţiile, susţinute în forme interactive, atrăgătoare, acoperă domenii precum dreptul, ştiinţele economice, matematică, informatică, filologie, limbi străine, relaţii internaţionale şi studii europene.

Filmele artistice, producţii 2009 – 2012, vor fi pe placul telespectatorilor. Bill collector (2010), cu Brandon Hardesty, Danny Trejo, Gary Moore; The Rule of Law (2012) – regia: Moziko Wind, cu Stephanie Betesh, Andrew Blood şi J.J. Brewer; Chasing the Green (2009) – regia: Russ Emanuel, cu Jeremy London, Ryan Hurst şi Heather McComb; Defcon 2012 (2010) – regia: R. Christian Anderson, cu Brian Shotwell, Shy Pilgreen şi Xu Razer; Legends of Nethiah (2011) – Regia: Russ Emanuel; cu John Heard şi Theresa Russell.

Despre TVH 2.0 – Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul „România 2.0”, un proiect pe termen lung  care are la bază ideea de upgradare a României. TVH 2.0 se recepţionează în reţelele RCS & RDS şi UPC Digital.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Grila de programe

Din 11 iunie, serialul “Elif” de la Happy Channel revine la două episoade pe zi

Published

on

Foto Credit: HAPPY CHANNEL
 

Din 11 iunie, postul de televiziune Happy Channel le oferă telespectatorilor porție dublă de “Elif”! Începând cu această dată, fanii serialului vor putea urmări, de luni până vineri, de la ora 18.00, câte două episoade ale producției. Noutățile postului de televiziune nu se opresc însă aici, fiind stabilită pentru ziua de 12 iunie lansarea unui nou blockbuster turcesc, “Perla Neagră”.

Ajuns la cel de-al patrulea sezon și difuzat în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel, serialul “Elif” a înregistrat, ieri (29 mai), record de audiență în acest an, pe nișa stațiilor de televiziune pentru femei, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban. În intervalul 17:59-19:00, blockbusterul a atins o cotă de piață de 6.1% și un rating mediu de 1.1 procente, iar pe poziția secundă s-a aflat Film Café, cu o cotă de piață de 1.7% și un rating mediu de 0.3 procente.

Happy Channel a fost lider de audiență, pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor, și între orele 19:00-21:00, când telespectatorii au urmărit “A doua șansă”, producție ce a înregistrat o cotă de piață de 3.3% și un rating mediu de 0.8 procente. Pe poziția secundă s-a situat postul Film Café, care a obținut o cotă de piață de 2.2% și un rating mediu de 0.5 procente. Ieri, serialele turcești “Elif” și “A doua șansă” au clasat Happy Channel pe locul al patrulea în top all channels.

Din 11 iunie, Happy Channel va difuza, de luni până vineri, de la ora 18.00, câte două episoade ale serialului “Elif”, iar în ziua de 12 iunie este stabilită lansarea unui nou blockbuster, “Perla Neagră”.

 

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

29 mai 2018

Target: Femei 18-49 Urban

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Noile sezoane “Se striga darul!” si “Roata Norocului” intra in grila Kanal D in aceasta luna!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Sambata, 26 mai, de la ora 20:00, Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru vor da startul nuntilor fabuloase din Romania, cu noul sezon al show-ului “Se striga darul!”. Locuri magice, petreceri de pomina, traditii si obiceiuri inedite, catec si voie buna, de toate acestea vor avea parte telespectatorii Kanal D, odata cu debutul noului sezon “Se striga darul”.

Noul sezon “Roata Norocului” ia startul duminica, 27 mai, la ora 20:00. Emisiunea concurs care a fascinat o tara intreaga si a adus bucurie si zambete pe chipurile a milioane de romani, continua sa aduca buna dispozitie in casele romanilor si premii uriase, dupa ce, in cele opt sezoane difuzate, valoarea premiilor totale cumulate a fost de peste jumatate de milion de Euro. Cele mai iubite vedete autohtone vor invarti Roata Norocului duminica de duminica, de la ora 20:00, in beneficiul unor familii greu incercate de viata.

Incepand din 28 mai, de la ora 20:00, serialul turcesc “Dragoste si ura” va putea fi urmarit de luni pana vineri, in fiecare seara, spre bucuria fanilor productiei.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Programe speciale de 1 Mai la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Sărbătoarea de 1 Mai este aşteptată la TVR 2 cu ediții speciale ale unor emisiuni consacrate, umor, muzică și comedii de succes. Dimineaţa o începem la ora 10.10 cu un maraton de bună dispoziție, „Verde, la distracție”, un tele-show prezentat de Diana Cavallioti și Dragoș Huluba.

De la ora 20.00, Virgil Ianțu a pregătit o ediție specială „Câștigă România!”, alături de actori cunoscuţi şi îndrăgiţi și speră să aducă bucurie în viața unor copii care nu au văzut niciodată marea.

În prima zi a lunii mai este „Verde, la distracţie”. Gazdele emisiunii, Diana Cavallioti și Dragoș Huluba, ne invită la un tele-show în patru părţi (difuzat de la ora 10.10, 11.00, 12.00 şi 13.40) cu programe muzicale și umor alături de artiști și cântăreți cunoscuți. Nu vor lipsi momentele inedite de divertisment în care ne vor surprinde vedetele TVR 2 Corina Dănilă, Virgil Ianțu, Adrian Enache, Ioana Voicu, Monica Roșu și Tudor Furdui şi nici artiștii care ne-au reprezentat la Eurovision, Paula Seling și Ovi. În emisiune îi vom vedea şi pe câștigătorii Selecției Naționale din acest an, „The Humans”, în videoclipul „Goodbye”, iar momente de umor selectate din Arhiva de Aur a TVR vor face deliciul emisiunii, presărate cu glumele de „sezon” alături de Mirela Zeța, Dragoș Stoica și tinerii actori ai Teatrului de Comedie.

Emisiunea TVR 2 „Femei de 10, Barbati de 10” s-a pregătit cu două ediții speciale, luni, 30 aprilie şi marţi, 1 mai, de la ora 16.40, iar gazdele Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ se vor afla în mijlocul telespectatorilor. Pe 30 aprilie, tema emisiunii va fi „Lumea este în mișcare”, o ediție realizată pe Aeroportul Henri Coandă, la terminalul plecări. Invitaţi: Cătălin Prunariu, Dr. Chukwudi Nwabudike, Daniela Gyorfi, Zumba Andrei Osanu. În prima zi a lunii mai, echipa „Femei de 10, Barbati de 10” se va deplasa în Piața Obor. Invitaţi: nutriționistul Virgil Stroescu, Elena Merişoreanu şi Adrian Romcescu.

În zi de sărbătoare, Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, a invitat trei dintre cei dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori. De la ora 20.00, Marius Vizante, Emilia Popescu şi Paul Ipate se vor duela în cunoştinţe de cultură generală pentru a răspunde întrebărilor despre Ziua Internațională a Muncii, dar şi despre sezonul estival. Sumele caștigate de vedete vor fi folosite pentru a ajuta un grup de 12 copii cu posibilități financiare reduse, dar cu rezultate bune la învăţătură, să petreacă prima lor vacanță pe litoralul Marii Negre.

„Va fi o ediție deosebită <Câştigă România!> pentru că o să am alături de mine oameni foarte dragi. În premieră, voi fi gazdă pentru trei actori de care mă leagă multe amintiri: Emilia Popescu, Marius Vizante şi Paul Ipate. Va fi o ediţie în care ne vom simţi bine şi, cel mai important, vom putea aduce bucurie unor copii care nu au văzut niciodată Marea Neagră”, a spus Virgil Ianţu.

De 1 mai ne bucurăm de două dintre cele mai apreciate comedii românești. De la ora 14.50, telespectatorii TVR 2 pot urmari un film în regia lui Geo Saizescu, „Eu, tu şi Ovidiu” (România, 1977). Din distribuție fac parte actorii Florin Piersic, Violeta Andrei, Draga Olteanu-Matei și Coca Andronescu.

De la ora 21.10 suntem gata de noi peripeții alături de  „Păcală se întoarce”. Producție a anului 2006, filmul în regia lui Geo Saizescu a fost realizat la 30 de ani după comedia din 1974, „Păcală”. Filmul îl are în centru pe fiul celebrului Păcală, care este gata să calce pe urmele tatălui şi își bate și el joc de prostia și de răutatea omenească. Din distribuție fac parte Denis Ştefan, Sebastian Papaiani și Anemona Niculescu.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending