HomeMAGAZINEvenimente„Toamna Băimăreană”, moment de mândrie al comunității băimărene

„Toamna Băimăreană”, moment de mândrie al comunității băimărene

Toamna se așterne oferindu-ne roadele sale, binecuvântare pe care noi , comunitatea băimăreană, știm să o primim cum se cuvine. Suntem mândri de istoria noastră, de rădăcinile care ne fac sa fim puternici în fața vicisitudinilor cotidiene. Veniți să celebrăm împreună vlăstarele urbei, sportivi, elevi și tineri care vor știi să ducă esența noastră mai departe.

Să ne bucurăm împreună de recolte bogate, de programul cultural-artistic pe care l-am pregatit din suflet pentru fiecare băimărean în parte. „Toamna Băimăreană” este momentul de mândrie al comunității în care actorii principali sunt copiii și seniorii noștri, artiștii, oamenii de cultură și sportivii care știu să ne ducă renumele departe. Festivitățile vor culmina cu cea de a XX-a ediție a „Sărbătorii Castanelor” pe scenele căreia vor urca cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Cele mai spectaculoase focuri de artificii vor lumina cerul municipiului Baia Mare. Să fim mândri.Să fim recunoscători. Să fim împreună. Suntem băimăreni. Punem suflet pentru Baia Mare!

Cătălin Cherecheș
Primar al Municipiului Baia Mare

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns