HomeALL MEDIAToni Ionescu aka Marlanu’ a invatat sa piloteze un avion

Toni Ionescu aka Marlanu’ a invatat sa piloteze un avion

Toni Ionescu, alias Marlanu’ din serialul “Trasnitii” se reprofileaza! De curand, vedeta de la Prima TV a avut o experienta extrema la inaltime.

“Ziua de 1 mai a fost cea mai grozava din anul acesta”, povesteste Toni. “Am primit o invitatie la un miting aviatic, unde am insotit un pilot din Bulgaria intr-un zbor cu motoparapanta, iar in ziua urmatoare am fost invitat sa fac un zbor de agrement in compania campionului national la deltaplan. De data aceasta am zburat cu un avion cu motor.

Surpriza placuta a fost atunci cand, in timpul efectuarii zborului, pilotul mi-a predat comanda avionului si, zambind pervers, mi-a spus: «Poftim, acum e randul tau, eu ma odihnesc putin»… si mi-a predat controlul avionului. Am constatat impreuna ca am aptitudini de pilot. Satisfactia a fost enorma!”

Pe Toni Ionescu il puteti urmari in fiecare saptamana, de luni pana joi, de la ora 22:15, la “Trasnitii”, la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Buna seara nene Marlanule!
    Am o serie de scenete pt. dumneata si Gogoase DE PRIMA CALITATE. Am 10 ani experienta de satira si umor la RADIO UNDA VESELA, alaturi de maestrul ION VOVA plecat de curand dintre noi, din pacate!!! Te asigur ca am face mare audienta si lumea s-ar stramba de ras!
    Te salut cu multa simpatie si astept contact!
    nicolae.ghita43@yahoo.com

Lasă un răspuns