HomeLIFE STYLETonomatul DP2, debut de sezon cu concurenţii Eurovision

Tonomatul DP2, debut de sezon cu concurenţii Eurovision

Luni, 19 ianuarie, de la ora 10.10, Alina Sorescu revine la „cârma” Tonomatului DP2 cu forţe proaspete, după o vacanţă exotică petrecută în Mexic. După un 2008 plin de examene, multiple proiecte artistice şi realizări, Alina Sorescu s-a bucurat, în sfârşit, de o vacanţă bine-meritată alături de iubitul ei, Alexandru Ciucu. În peninsula Yucatan, cei doi au ales să se distreze în Cancun, să facă plajă în Playa del Carmen şi cumpărături în Ciudad de Mexico. Nu au lipsit croazierele în câteva din insulele Mării Caraibelor, dar nici sporturile acvatice pe care Alina le-a experimentat pentru prima oară, cum ar fi înotatul cu delfinii, scufundările şi snorkelingul.alina-sorescu-tonomantul-dp2

Ajunsă acasă pe 15 ianuarie, Alina s-a grăbit să vină în TVR pentru a pune la punct detaliile primelor ediţii de Tonomat. Şi asta pentru că, aşa cum a mărturisit artista, i-a lipsit dialogul cu telespectatorii fideli de la TVR 2, dar şi pentru că, în perioada 19-23 ianuarie, ea va avea invitaţi speciali. Este vorba despre artiştii care vor participa cu cele 24 de piese la Selecţia Naţională Eurovision 2009. Pe rând, aceştia vor fi prezenţi în studioul Tonomatului pentru a răspunde întrebărilor puse de telespectatori, pentru a prezenta piesele din concurs şi pentru a demonstra că merită să reprezinte ţara la finala de la Moscova.

Aşadar, nu pierdeţi din 19 ianuarie, noul sezon al emisiunii Tonomatul DP 2 pentru care Alina Sorescu şi echipa ei au pregătit subiecte de cel mai mare interes pentru acest moment: Eurovision 2009.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns