HomeLIFE STYLETony Ray a strans peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube cu hit-ul internationl „Chica Loca”

Tony Ray a strans peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube cu hit-ul internationl „Chica Loca”

Talentatul compozitor Tony Ray, producatorul unor hituri ca Gheisha sau Habibi, sparge din nou granitele tarii.

“Chica Loca” – in colaborare cu Gianna – este cel mai recent single al sau si a prins foarte bine in Israel, Bulgaria, Serbia, Turcia si Spania. Piesa a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe youtube, iar publicul a decis: “Chica Loca” este hit.

Succesul piesei i-a adus artistului Tony Ray concerte in numeroase tari si multi fani. Desi piesa se bucura de un real succes afara, in Romania nu putem spune acelasi lucru, piesa nefiind difuzata la radio-uri.

Tony Ray s-a nascut la Iasi iar de mic a inceput lectiile de muzica, primul sau instrument fiind vioara, iar apoi a inceput cursurile Universitatii George Enescu din Iasi in compozitie muzicala si muzicologie. Din 2004 a colaborat cu United Media Music unde a compus si produs pentru: Lavinia, Anda Adam, Andra sau Double D.

In 2008 a colaborat pentur productia albumului Viata merge mai departe a lui Adrian Rusu si tot atunci a lucrat si cu Costi Ionita la piesa Can You Forgive, ce a intrat in finala Eurovision 2009.
In viitorul apropiat, Tony Ray pregateste multe surprize pentru cei care ii apreciaza muzica. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina lui de Facebook: http://www.facebook.com/tonyraypage.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns