HomeMAGAZINEvenimenteTony T, ex R.I.O, a innebunit vedetele de la noi cu hit-ul „Shine On”

Tony T, ex R.I.O, a innebunit vedetele de la noi cu hit-ul „Shine On”

Tony T a sustinut un concert de zile mari in clubul Princess din Regie, la care au asistat sute de fani. Simona Trasca, Cristina Roman sau Loredana Chivu au tinut sa sa fotografieze alaturi de cantaretul de origine jamaicana.

Nici el nu s-a lasat insa mai prejos si le-a admirat indelung, le-a analizat si le-a facut fotografii pentru a duce acasa amintiri cat mai frumoase din Romania. Mai mult decat atat, el si-a luat cu el si cate o amintire cu cele trei modele extrem de sexy de la noi. Daca in cazul Cristinei si cel al Simonei, Tony a fost mai „cuminte”, in cazul Loredanei Chivu, artistul a fost mai „obraznic”, mimand o scena erotica.

Altfel, jamaicanul a facut show total pe scena, interpretand cele mai cunoscute piese ale sale. Seara a fost completata de o aparitie exotica a unui duo cunoscut si originar tot din Jamaica, Brick & Lace, care a rupt topurile cu piesa „Love is Wicked”. Si pentru ca lui Tony ii plac mult romancele, organizatorii i-au pregatit si o prezentare de moda sexy, cu tinute by Denisa Tanase.

„Tony a facut show total si ne-a placut, e un tip de gasca. Le-a facut fetelor din club sute de poze, s-a amuzat, dar a si sustinut un concert de zile mari”, a declarat Oana Craioveanu, manager la Princess Club si Arrogance Models&Events.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns