Connect with us

TELEVIZIUNE

TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE: „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” detronat de „Mr. Bean” si „Feriha”

Published

on

RADAR DE MEDIA va prezinta astazi TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, din perioada 30 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, mediul urban.

Pentru prima data de la aparitia sa, „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a pierdut pozitia de lider in TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, clasandu-se pe pozitia a treia. Primele doua pozitii sunt ocupate de „Mr. Bean” de la Antena 1 si „Feriha” de la Kanal D.

  • Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, lider in saptamana monitorizata a fost „Mr. Bean”,  care a avut un rating de 6.2%, o cota de piata de 14.1% si a fost urmarit de peste 647.000 de telespectatori in fiecare minut, in mediul urban.
  • Locul secund este ocupat de „Feriha” de la Kanal D, care a avut o urcare fulminanta, de pe locul 5 pana pe locul 2. Serialul a avut un rating de 4.6% si o cota de piata de 8.2%, fiind urmarit de peste 480.000 de telespectatori pe minut.
  • La fel cum mentionam la inceputul articolului, „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” ocupa locul 3 in TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, pozitie nefireasca pentru productia turceasca care a fost saptamani la rand lider si care a avut cele mai mari audiente in randul serialelor. In saptamana monitorizata „Suleyman Magnificul” a avut un rating de 4.6%, o cota de piata de 8.8%, peste 478.000 de telespecatori vizionand serialul in fiecare minut.
  • In TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, se mai afla „Trasnitii” (Prima TV), „Gossip girl intrigi la New York” (Pro TV), „Harem” (TVR 1), „Straini printre noi” ( Antena 1) si „Triumful dragostei” ( Acasa).

In concluzie Acasa Tv a avut 5 seriale in top, Kanal D a avut 4 seriale in top, Antena 1 si National Tv au avut cate 3 seriale, Prima si Tvr 1 au avut cate 2 seriale in top, iar Pro TV un singur serial in top.

In tabelul de mai jos sunt prezentate TOP 20 AUDIENTE TV SERIALE, difuzate in perioada 30 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, din mediul urban.

TOP 20 AUDIENTE TV
SERIALE
ALL URBAN
30 decembrie - 5 ianuarie
SERIALCANAL TVRATING
(%)
SHARE
(%)
RATING
(mii) pe minut
DIFUZARI*
1MR. BEANANTENA 16.214.1647.0001
2FERIHAKANAL D4.68.2 480.0001
3SULEYMAN MAGNIFICUL - SUB DOMNIA IUBIRIIKANAL D4.68.8 478.0001
4SUFLETE PERECHENATIONAL TV4.37.5 453.0001
5MICA MIREASANATIONAL TV47.4 424.0007
6DESTINE IMPLINITENATIONAL TV3.46.4 358.0001
7PISTRUIATULANTENA 13.218.6 335.0003
8MARICRUZACASA TV2.75.3 283.0007
9TRASNITIIPRIMA TV2.45.9 256.0004
10GOSSIP GIRL INTRIGI LA NEW YORKPRO TV2.37.2 239.0001
11PISTRUIATULKANAL D2.15.2 218.0001
12VIATA DE IMPRUMUTACASA TV1.83.2 187.00014
13DIAMANTUL NOPTIIACASA TV1.73.7 179.0007
14LEGENDELE PALATULUI - REGELE GEUNCHOGOTVR 11.53.2 157.0008
15HAREMTVR 11.42.8 152.0004
16INIMA NU RESPECTA REGULIKANAL D1.43.7 145.0004
17IUBIRI SECRETEPRIMA TV1.43.1 144.0004
18STRAINI PRINTRE NOIANTENA 11.35.8 138.0001
19FURTUNA DIN ADANCURIIACASA TV1.22.1 126.0007
20TRIUMFUL DRAGOSTEIACASA TV1.23.3 125.0006

Numar de difuzari pe sapatamana.

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Irinel și Diana se pregătesc de finala iUmor: ”Cu jumătate de oră înainte nu vorbesc cu nimeni”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Irinel și Diana au readus pe scena ”iUmor” o scenetă asemănătoare celei care în sezonul 4 le-a adus o mulțime de aplauze. De această dată însă, Diana a avut rolul îngerului care păzește poarta Raiului, la care Irinel ajunge după ce moare. Irinel și Diana au primit două LIKE-uri ale juraților, dar și cele mai multe voturi ale telespectatorilor, astfel că vor intra în marea finală de pe 27 mai!

Cei doi tineri actori și-au dorit de foarte multă vreme să participe la ”iUmor”, însă le-a fost teamă de eșec. ”Pentru mine asta e cea mai mare temere în ceea ce priveşte teatrul sau actoria”, mărturisește Irinel. Din fericire, reacțiile primite după fiecare aparție, atât din partea juraților, cât și din partea telespectatorilor, au depășit așteptările lor. ”Au fost cele mai bune reacţii, să ţi se spună că locul tău e pe scenă şi că nu trebuie să renunţi, e mare lucru!”, povestesc Irinel și Diana.

Cei doi s-au cunoscut la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti și spun că încă de la primul spectacol au avut chimie, ca ”doi oameni care iubesc necontenit teatrul, scena şi publicul, chiar dacă o fac în mod amator”. Și deși nu se consideră actori profesioniști, cei doi reușesc să își lucreze singuri scenetele și au deja și mici tabieturi și susperstiții. ”Cu jumătate de oră înainte nu vorbesc cu nimeni, mă plimb, sunt agitat, încerc să îmi intru în pielea personajului, fac exerciţii de dicţie, îmi încălzesc vocea… E o întreagă metamorfoză”, spune Irinel.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Amalia Uruc, după ce l-a eliminat pe Dragoș Udilă la The Four – Cei 4: ”Sunt omul care a refuzat să crească mare”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Amalia Uruc, un mic diavol Tazmanian, după cum se descrie ea însăși, a deschis cea de-a opta ediție cu un spectacol înflăcărat și cu o lovitură grea: l-a eliminat pe Dragoș Udilă, singurul dintre Cei 4 rămas încă de la începutul concursului.

Amalia, care este profesor de muzică și dublează voci în desene animate,  a adus cu ea o voce incredibil de puternică și o ambiție de fier. ”Decizia de a mă duela cu Uddi a fost una spontană, pe principiul <totul sau nimic>. Interpretarea artistică, dar și continuitatea pe care a avut-o în emisiune m-a făcut să-l consider unul dintre cei mai buni. Câștigarea duelului a însemnat foarte mult pentru mine, a fost un moment în care timpul s-a dilatat și un amalgam de emoții pozitive mi-au indus o stare aproape euforică”, a spus Amalia, care cantă de la vârsta de 5 ani și a participat până acum la peste 100 de concursuri.

Și chiar dacă până acum nu a reușit să obțină tot ceea ce și-ar fi dorit în cariera sa muzicală, eforturile continuă. ”Sunt un om cu ambiții mari care încearcă să găsească prin muncă și dăruire calea care i-ar putea îndeplini visul de a cânta pe cele mai mari scene din lume. Sunt omul care se mulțumește cu puțin, atât timp cât are oamenii pe care îi iubește alături. Sunt omul care a refuzat să crească mare. Am 25 de ani, am terminat un liceu de artă, o facultate de muzică, dar am vrut să păstrez viu copilul din mine, viața și energia caracteristice copilăriei. De aceea dublez voci în desene animate, lucrez alături de copii care vor să învețe muzică și încă îmi fac un „X” pe inimă atunci când promit ceva. Muzica îmi vine că o mănusă. Nu una oarecare, ci una de box! Am nevoie de ea că să lovesc orice oportunitate îmi iese în cale. Muzica este refugiul și liniștea mea. Artiștii nu își aparțin sieși, ei au un scop superior, acela de a transmite emoție. Atunci când cânt o fac sincer pentru mine și pentru oamenii care mă ascultă. Dacă am reușit să ajung la sufletele lor, atunci le mulțumesc pentru vot”, povestește simpatica Amalia Uruc.

Telespectatorii o pot vedea din nou pe Amalia sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când lupta pentru un loc în competiție continuă. Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar cei care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, pentru a fi întorși direct în finală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Vladimir Draghia si gestul nobil care a cucerit o tara intreaga!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Vladimir Draghia  a impresionat aseara o tara intreaga, in ultima Arena Exatlon, dupa castigarea concursului „Exatlon” si a premiului de 100.000 de Euro. Acesta va dona intreaga suma unei asociatii care isi propune sa aline suferinta unor copii aflati in situatii limita – Magi Camp. Un gest nobil, care ar putea inspira foarte multi oameni in viitor.

„La sfarsitul experientei (n.r. ”Exatlon”), mi-am dat seama ca sunt atat de castigat incat nu ar fi cinstit sa pastrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama ca cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.

Mai mult de atat, cred ca cea mai importanta lectie care poate fi luata din acest gest este exemplul pe care il pot oferi celor de acasa. Daca eu am putut face asta, fiti siguri ca si voi puteti sa oferiti, sa dati de la voi. Daca eu am putut, dupa cinci luni de mancat orez, de dormit pe scandura, sa donez toti acesti bani, si voi puteti, oricand, sa oferiti un euro, doi, trei, celor care au nevoie”, a spus Vladimir imediat dupa ce a obtinut trofeul.  

Castigatorul „Exatlon” isi asigura sustinatorii ca ii va tine la curent cu situatia cazurilor catre care vor merge cei 100.000 de Euro

Castigatorul a declarat apoi reporterului Kanal D aflat in Republica Dominicana, ca va oferi in permanenta informatii despre cazurile pentru care va dona acesti bani.

“Vreau sa le multumesc celor care m-au votat, sa ii asigur ca acea cauza pe care o reprezint merita munca mea si implicarea lor. Ii voi tine la curent pe retelele de socializare cu ceea ce se intampla acolo, unde vor ajunge banii si cu evolutia cazurilor”, a declarat Vladimir Draghia, imediat dupa finala “Exatlon”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending