HomeAUDIENȚE TVTOP AUDIENTE : Primele 10 seriale in preferintele telespectatorilor in luna mai 2013! Pro TV conduce, Kanal D si TVR 1 in top!

TOP AUDIENTE : Primele 10 seriale in preferintele telespectatorilor in luna mai 2013! Pro TV conduce, Kanal D si TVR 1 in top!

Daca ieri am prezentat top 10 emisiuni de divertisment in luna mai, astazi RADAR DE MEDIA va arata top 10 seriale difuzate de posturile generaliste si nu numai, conform cifrelor furnizate de Kantar Media!

Daca in aprile serialul turcesc Suleyman Magnificul conducea in top, in luna mai prima pozitie este ocupata de Pro TV cu serialul „Las Fierbinti”, care a fost urmarit in medie de 799.000 mii de telespectatori pe minut in mediul urban, inregistrand o cota de 16% share. Pe locul 2 se afla noul serial turcesc de la Kanal D, „Iffet” care a fost urmarit in medie de 670.000 de mii de romani, inregistrand un rating mediu de 6,4% .

Topul este continuat de National TV, Prima TV, Acasa si TVR 1.

AUDIENTE : TOP 10 emisiuni de divertisment: locul 1 ocupat de Pro Tv, locul 10 de Antena 1 

TOP AUDIENTE: Vezi primele 10 emisiuni – Talk Show care au condus in audiente in luna mai! Doar Antena 3, Pro TV si Romania TV in top!

Pe locul 10 in topul nostru se afla productia coreeana difuzata la TVR 1, „Legendele Palatului: Taramul dintre vanturi”, care a inregistrat o audienta de 2,1 puncte de rating si o cota de paita de 7,% share, in total peste 222.000 de mii de telespectatori pe minut. Zilnic de luni pana vineri sunt difuzate cate doua episoade , fiind singurul serial din top 10 care are o frecventa de 10 episoade pe saptamana!

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat. 

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns