HomeALL MEDIATop cautare Google 2013. Romanii cauta informatii „cum sa…” si „ce este…”

Top cautare Google 2013. Romanii cauta informatii „cum sa…” si „ce este…”

Românii cauta informatii cu privise la metode de cure de slăbire, de modalităţi de a medita şi de sudură, potrivit Zeitgeist 2013,  se arată într-un comunicat remis RADAR DE MEDIA.

Astfel, topul 10 al celor mai populare căutări „Cum sa…” pe motorul de căutare Google în 2013 este condus de întrebarea „Cum să slăbesc?”. Topul este continuat de: „Cum să pozezi”, „Cum să coşi”, „Cum să meditezi”, „Cum se zugrăveşte”, „Cum să construieşti”, „Cum să economiseşti”, „Cum să pictezi”, „Cum să tunzi” şi „Cum se sudează”.

Pe de altă parte, clasamentul celor mai populare căutări de tipul „Ce este…” pe Google în acest an este condus de „ce este fainoşag”. Acest top este continuat de: „ce este aflatoxina”, „ce este hemofilia”, „ce este quinoa”, „ce este mcv”, „ce este schengen”, „ce este halloween”, „ce este gazpacho”, „ce este ramadanul” şi „ce este nfc”.

RADAR DE MEDIA a scris aici informatii despre topul realizat de Google in ceea ce priveste ce muzee, facultati sau liste de concerte din Bucuresti cauta romanii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns