HomeALL MEDIAArhiva: Top cele mai bine platite vedete din televiziune

Arhiva: Top cele mai bine platite vedete din televiziune

Daca salariile vedetelor de televiziune au scazut simtitor odata cu venirea crizei, iata productiile tv care au „facut” bani in 2008-2009!

Petrisor Obae a facut un top al emisiunilor TV, calculand cati bani au castigat din publicitate in 2008 emisiunile prezentate de vedetele posturilor de televiziune. Pe primul loc se claseaza Catalin Maruta si emisiunea lui: Happy Hour.  Productia prezentata de el a adus din publicitate Pro TV-ului peste cinci milioane de euro. Locul doi este ocupat de vedeta postului din Pache Protopopescu, Andreea Esca.

Cu o audienta medie pe emisiune de 541.000 persoane, intr-un numar de 196, media banilor pe emisiune este de 21.500 euro. Astfel ca salariul ei „legendar”, cum l-a numit Obae, este justificat daca se tine cont de incasarile din reclamele difuzate de Stirile Pro tv. Esca a adus principalului jurnal 4,2 milioane de euro. Surprinzator, dar pe locul trei se situeaza Gabriela Cristea cu emisiunea Nora pentru mama.

Prezentatoarea tv a dovedit ca poate aduce postului Kanal D, 2,6 milioane de euro, cu o medie pe emisiune de 4.700 de euro, emisiune difuzata de trei ori pe zi. In top 10 urmeaza carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa care cu 43 de emisiuni si 399.000 de telespectatori, audienta medie pe emisiune a adus 1,9 milioane de euro pentru Prima Tv, fiind una dintre cele mai longevive emisiuni. Locurile de la cinci la zece sunt ocupate in ordine de catre Mircea Radu cu Din Dragoste, Teo cu Teo Live, Cabral si Mircea Solcanu cu Povestiri de noapte, Mihaela Radulescu si Duminica in familie, Trupa Divertis si Mircea Badea cu In gura presei.

Sursa: Pagina de Media

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns