Connect with us

AUDIENȚE TV

Topul celor mai vizionate emisiuni in 2008- top 10 televiziuni

Published

on

 

In ziua de azi nu mai conteaza calitatea emisiunii, cati oameni lucreaza pentru productia ei, sau alte elemente tehnice; dar, in schimb conteaza audienta. Posturile de televiziune au inceput sa recurga la orice metoda posibila pentru a scote cat mai mult rating. Cum televiziunile se inmultesc ca „ciupercile dupa ploaie” orice sutime de audienta conteaza foarte mult. Posturile se multumesc si cu 0 in fata puncte de rating….

In continuare o sa prezentam topul celor mai vizionate posturi de televiziune si emisiuniile lor in 2008 .

1. ProTV – care are o acoperire naţională de 93,6% – îşi păstrează poziţia de lider pentru al cincilea an consecutiv. În 2008, potrivit GfK România (compania care măsoară audienţa TV), postul a obţinut cele mai mari audienţe cu meciurile din Champions League (11,5% rating all urban), „Ştirile Pro TV 19.00” (9% rating) şi emisiunea de divertisment „Dansez pentru tine” (8,8% rating).

Alte programe din grila postului Pro TV care au obţinut audienţe ridicate au fost nou lansata emisiune „O-la-la” (8,3% rating), „Ştirile Pro TV 17.00” (6,3% rating) şi filmele difuzate în prime time. Pro TV a fost foarte atractiv pentru targetul său de vârstă 18-49 ani, fapt care a făcut ca televiziunea să fie prima alegere a advertiserilor.

2. Pe de altă parte, Antena 1,care are o acoperire de 93,7% la nivel naţional, a ocupat poziţia a doua în preferinţele telespectatorilor şi avut cele mai mari audienţe cu meciurile de calificare la Campionatul mondial de fotbal 2010 (17,9% rating all urban) şi emisiunile de divertisment „Divertis Mall” (9,9% rating) şi „Genialii” (7,4% rating). Dintre emisiunile care au adus audienţe mari principalului post al grupului Intact fac parte şi „Din Dragoste”, „Noaptea erorilor”, „Secret talent” şi „Vreau să fiu vedetă”.

3. Principalul post din portofoliul Televiziunii Public, TVR 1- care are o acoperire naţională de 99,2% – a fost lider de audienţă cu transmisiile meciurilor din Campionatul European de Fotbal (12,7% rating), Formula 1 (5,5% rating), audienţe mari atrăgând şi competiţia muzicală Eurovision 2008 (4,6% rating) şi Festivalul „Cerbul de Aur” (5% rating), dar şi emisiunea „O dată în viaţă” (5,1% rating), „Danutz SRL” (5% rating), Festivalul de Muzica „Mamaia” (4,9 % rating), Selectia Nationala Eurovision (6,3 rating), Tezaut Folcloric (7,1 rating), Ne vedem la TVR (3,3 rating) si Profesionalisti (2,9 rating)

4. Postul TVR 2 cu o acoperire de 98,5% a reusit anul trecut sa se evidenteze in randul audientelor medii cu urmatoarele productii: Campionatul de Atletism de la Londra (4,3% rating), Festivalul de Muzica Callatis (4,9 rating), Top super Hit (3,5 rating), Bazar (2,9 rating) si Arena Leilor (3,9 rating).

5. Acasa TV care este recepţionat pe 90,1% din terioriul României, s-a situat pe poziţia a treia în topul audienţelor urbane. Televiziunea a atras cele mai mari audienţe cu telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina” (9,9% şi, respectiv, 9,5% rating). Alte programe care au ridicat audienţa postului Acasă TV au fost „Îngeraşii” şi „Doctor de mame” (3,9% şi 2,3% rating) şi emisiunile „Poveştiri adevărate” (2,4% rating) şi „Poveştiri de noapte” (3,7% rating).

6. Prima TV care are o acoperire naţională de 91,6%, s-a bazat anul trecut pe producţiile locale: „Cronica Cârcotaşilor” (4,6% rating), „Schimb de mame” (4,1% rating), „Trădaţi în dragoste” (3,8% rating), „Poliţia în acţiune” (2,7% rating), „Curat, murdar?” (2,6% rating) şi „Mondenii” (2,2% rating).

7. Pe de altă parte, postul Kanal D (82,8% acoperire naţională), lansat în februarie 2007 de trustul turcesc Dogan Media International, a înregistrat audienţe mari în prima parte a anului 2008, când a transmis meciurile din Liga I (8,9%), drepturi care au trecut, în martie 2008, la consorţiul Antena 1 – RCS&RDS, fiind difuzate în mare parte pe Gsp TV, post lansat anul trecut de trustul Intact. Ulterior, Kanal D a mizat pe producţiile locale – „Fata lui tata” (4,5% rating), „Noră pentru mama” (3,3% rating) şi serialele turceşti „Asi împotriva destinului” (2,8% rating) şi „Havin” (1,8% rating).

8. Pe de altă parte, postul de stiri Realitatea TV care are 89% acoperire naţională, este una dintre cele mai mari surprize ale anului 2008, depăşind în audienţe de multe ori în cursul anului trecut TVR 1 şi Prima TV. Realitatea TV a atras cele mai mari audienţe cu programele „Documentarele Realităţii” (3,4% rating), „Gânduri pentru România” (2,8% rating) şi „Zona de impact” (2,4% rating).

9. Postul lui Dan Diaconescu, OTV cu o acoperire de 88,7% a inregistrat audiente medii cu emisiunea Dan Diaconescu Direct (3,7 rating)

Datele au fost furnizate de GFK Romania, prelucrate de Mediafax si publicate in Studiul Media Fact Book 2009,

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Show-ul „Next Star”, lider de audientã la orase si in toata tara

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a zecea ediţie a show-ului „Next Star”, care a desemnat-o câştigãtoare pe Andreea Cucu (12 ani), cu un numãr de roast, a fost sâmbãtã seara lider de audienţã la oraşe şi în toatã ţara. 

            Emisiunea prezentatã de Dan Negru a adunat în faţa micilor ecrane 1.288.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toatã ţara, în minutul de maximã audienţã, de la 22:06.

            La nivelul publicului naţional, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audienţelor şi, pe perioada difuzãrii emisiunii (20:00-23:14), a avut o audienţã medie de 4,9 puncte de rating şi o cotã de piaţã de 14,6%, în timp ce urmãtorul clasat, Pro TV, înregistra 3,7 puncte de rating şi o cotã de piaţã de 10,9%.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 rãmâne lider cu o audienţã medie de 4,5 puncte de rating şi o cotã de piaţã de 14%, urmata de Pro TV, cu  3,3 puncte de rating şi 10,1% cotãde piaţã.

Sâmbãtã seara, Andreea Cucu (12 ani), din localitatea Schitu Duca, județul Iași,  a câștigat cea de-a zecea ediție “Next Star” și s-a calificat în Marea finală a sezonului, programată pe 1 septembrie. Andreea a susținut un număr de roast și a făcut glume pe seama celor trei jurați ai show-ului, Pepe, Lidia Buble și Dorian Popa, a prezentatorului Dan Negru, dar și a co-prezentatorului Șerban Copoț.

A câștigat Andreea după ce a râs de toată lumea. Ne-a miștocărit pe toți și, ironia sorții, noi am scos-o câștigătoare! Asta înseamnă că știm de glumă. Bravo, Andreea, ești foarte bună! Felicitări!”, spune Pepe.

La rândul ei, câștigătoarea serii a fost luată prin surprindere de decizia juriului. “Mă simt extrem de bine. Dar nu mă așteptam ca, dintre atâția copii talentați, să fiu chiar eu câștigătoarea. Mă bucur enorm. Nu vă pot descrie cât de mult mă bucur”, spune Andreea.

În ultima ediție “Next Star” dinaintea celor două finale, de popularitate și a Marii Finale, cei mai talentați copii au venit în fața juriului cu momente artistice dintre cele mai diverse: de la dans grecesc, roast și acrodance, la demonstrație de trucuri și un număr cu bețe muzicale.

Gala a avut și o invitată specială, Giorgia Greco (11 ani), din Milano, Italia. Fetița, un exemplu de ambiție, curaj, determinare și perseverență, este campioană națională a Italiei la gimnastică ritmică, în condițiile în care, acum patru ani, și-a pierdut un picior. Giorgia i-a impresionat pe jurați cu momentul ei artistic și cu emoționanta sa poveste de viață. Pentru că visul ei era să urce pe un cal, echipa “Next Star” i-a oferit această posibilitate, chiar în ziua filmării. De asemenea, mica sportiva a primit și un trofeu din partea juriului “Next Star” România.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 18 august 2018

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Show-ul Next Star, lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a noua editie a show-ului „Next Star”, care l-a desemnat castigator pe micul tobosar Nicholas Butacu (10 ani), din Bucuresti, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.  

Emisiunea prezentata de Dan Negru a adunat in fata micilor ecrane 1.396.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.57.

Asadar, la nivelul publicului national, Antena 1 s-a aflat pe primul loc in clasamentul audientelor si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00-22.59), o audienta medie de 5,1 puncte de rating si o cota de piata de 14,2%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 3,8 puncte de rating si o cota de piata de 10,6%.

De asemenea, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 4,3 puncte de rating si o cota de piata de 12,6%, urmata de Antena 3, cu  3,8 puncte de rating si 11,2% cota de piata.

Sambata seara, Nicholas Butacu (10 ani), din București, a câștigat cea de-a noua ediție “Next Star” și s-a calificat pentru marea finală a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Sunt foarte bucuros și nu mă așteptam să câștig, pentru că pe scena au urcat foarte mulți copii talentați. Dar uite că am câștigat”, spune Nicholas, emoționat.

Puștiul i-a impresionat pe cei trei jurați, Pepe, Lidia Buble și Dorian Popa, cu felul în care bate la tobe.

Nicholas a avut un număr fără cusur. A cântat excepțional, de la început până la sfârșit”, spune Dorian Popa.

Momentul lui Nicholas a fost sută la sută gândit de el. Asta am apreciat cel mai mult. Pe lângă faptul că este foarte talentat, e și foarte ingenios și abia aștept să îl văd în marea finală”, adaugă Lidia.

Sâmbăta aceasta, pe scena de la “Next Star” , copii talentați din toată țara, dar și copii care trăiesc alături de părinții lor peste hotare au susținut spectaculoase numere de percuție și umor, teatru de umbre și muzică, dans sportiv, contemporan și dans bollywoodian, dar și un număr cu clovni.

În aceeași ediție, Pepe, care împlinea 39 de ani în ziua filmării, a fost sărbătorit cu tort și cadouri. Juratul a avut parte și de o mare surpriză: fiicele sale, Maria și Rosa, au venit la tati la serviciu, să-i ureze “La mulți ani!”.

Cine sunt copiii care vor intra în concurs în ultima ediție înaintea finalei de Popularitate și a Marii Finale, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 august, de la ora 20.00, numai la “Next Star”.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National

Perioada 11 august 2018

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

KANAL D s-a calasat in topul audientelor pe segmentul Late Night!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Kanal D, pe locul doi cu “Cash Taxi”, cu cea de-a doua editie difuzata. Aproape un milion de fani au urmarit cu sufletul la gura cea mai antrenanta emisiune a noptii!

Cea de-a doua editie a show-ului “Cash Taxi” difuzata aseara a pozitionat statia Kanal D pe locul doi la nivelul intregii tari, conform datelor furnizate de Kantar Media. Emisiunea prezentata de Catalin Cazacu a fost urmarita in medie, de peste jumatate de milion (524.000) de telespectatori din intreaga tara, pe intreaga durata de difuzare.

Marti, 31 iulie, in intervalul 22:40 – 23:45, Kanal D a intregistrat pe targetul National 2,9 puncte de rating si 9,0% cota de piata, pozitionandu-se astfel pe locul secund in topul televiziunilor din Romania.

Minutul de maxima audienta, atins chiar la debutul editiei (22:30), a adunat in fata micilor ecrane aproape un milion (994.000) de fani ai emisiunii “Cash Taxi”.

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV6,821,01225
 Kanal D2,99,0524
 Romania TV2,98,8514
CASH TAXI Antena 32,78,2481
22:30-23:45Antena 12,67,9460
 Realitatea TV1,34,0234
 Prima TV0,92,7158
 Pro 20,82,3135
 ETNO0,72,3132
 Disney0,72,1121
Sursa: Kantar Media Romania    
Data:31.07.2018    

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending