HomeLIFE STYLETraian Basescu la Pro Motor

Traian Basescu la Pro Motor

Seful statului a ales sa-si prezinte Loganul la Pro Tv in cadrul emisiunii „Pro Motor” , emisiunea va fi difuzata , sambata 15 august la Pro Tv, scrie EVZ.ro Prezentatoare emisiunii , Roxana Ciuhulescu i-a propus lui Basescusa sa participe la o sedinta foto si sa vorbeasca in emisiune despre masina pe care o conduce de mai bine de un an,  autoturismul Dacia Logan. basescus si logan

Preşedintele a arătat că preferă maşinile autohtone bolizilor de import, continuând, astfel, promovarea produselor româneşti, în plină criză economică. Băsescu s-a arătat pasionat de fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, declarând că nu rata nicio cursă de F1 atunci când concura celebrul campion neamţ.

În ce priveşte maşinile, după ce la sfârşitul anului trecut i-a îndemnat pe români să cumpere şi să folosească în primul rând produse autohtone şi a renunţat la Volkswagen, Loganul i-a fost oferit preşedintelui de SPP, în noiembrie 2008, moment în care Băsescu a anunţat patriotic:

„Voi merge cu Dacia şi voi cumpăra roşii româneşti!”. Istoria mărcilor de automobile pe care le-a avut şe ful statului e una foarte lungă: mai întâi o Lada, apoi un Oltcit, s-a întors la „prima iubire”, Lada, iar după o scurtă experienţă cu un Audi, a făcut opţiunea finală: Loganul. Preşedintele spune despre Maria Băsescu că se simte bine în orice maşină atunci când el se află la volan.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns