HomeTELEVIZIUNEEmisiuniTrăiește o seară magică alături de eroii finalei Românii au talent, vineri, la PRO TV!

Trăiește o seară magică alături de eroii finalei Românii au talent, vineri, la PRO TV!

În marea finală Românii au talent, talentul este o forță magică unde tinerețea poate fi veșnică, inspirația poate modela minuni, încrederea creează viitoarele legende, senzualitatea transformă prejudecățile în artă. Trăiește emoțiile luptei finale a celui mai tare show de divertisment și votează-ți eroii, vineri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Cei 16 finaliști ai acestui sezon Românii au talent, Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Prună, Cristian Zlatan, Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Buduruși, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju și Frații Adrian, te vor încânta vineri cu momente senzaționale și așteaptă votul tău pentru a câștiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român!

Până vineri, la ora 20:30, îți mai poți vota, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numărul 1200, preferatul pentru câștigarea premiului de originalitate de 10.000 de euro, folosind codul de concurs al fiecăruia dintre cei cinci – 05 Dreams Drums Druum, 21 Anisia Gafton, 28 Dumitru Sănduța, 48 Frații Adrian și 53 Triada.

Marea finală a celui de-al șaselea sezon Românii au talent îți va aduce și două surprize care te vor încânta. Loredana va urca mâine pe scena talentului împreună cu trupa Zdob și Zdub și Skizzo Skillz pentru a cânta melodia La cârciuma de la drum. “Vineri voi cânta cu baieții de la Zdob și Zdub și Skizzo Skillz o piesă care a demonstrat și demonstrează în continuare că Românii au talent: La cârciuma de la drum. Mi-am dorit de mult timp să colaborez cu ei, iar pentru vineri am pregătit o reinterpretare live plină de surprize și voie bună! Vom umple scena cu energie și veselie și îmi doresc din tot sufletul să ajungem la inimile tuturor românilor!”, a spus Loredana.

Și membrii trupei de improvizație ImPro, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Neamțu, Natanticu, Micuțu și Costel, vor aduce în marea finală un moment extraordinar, care va stârni hohote de râs. “O să fie o mostră din cel mai tare spectacol de improvizație de la noi, din România. Suntem trupa ImPro, suntem împreună din 2004 și avem la activ peste 500 de reprezentații. Mâine seară veți vedea joculețul care se cheamă Telecomanda, în care improvizatorii vor face o excursie, împreună cu telespectatorii finalei Românii au talent, prin cam toate genurile de film care există. Eu, și dacă n-aș fi invitat special la finală, m-aș uita!”, a spus Mihai Bobonete.

Marea finală Românii au talent te așteaptă vineri, de la 20:30, să te bucuri de un spectacol unic, să fii alături de cei 16 finaliști și să-ți votezi favoritul care poate deveni cel mai talentat erou din 2016!

nominalizati premiul de originalitate

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns