Connect with us

Emisiuni

Transmisiile TVR de la JO 2012 în cifre

Published

on

Peste 400 de ore de transmisie live de la Londra, în care milioane de români au urmărit evoluţiile sportivilor de la Olimpiadă. De 48 de ani, Olimpiada se vede la TVR iar anul acesta, între 27 iulie şi 12 august, Jocurile Olimpice de la Londra au putut fi urmărite la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi pe jo2012.tvr.ro. Românii au avut în 2012 un plus de 70 de ore în direct de la Londra faţă de Olimpiada de la Beijing în 2008.

Aseară, cu un spectacol total de muzică, lumină, culoare s-a încheiat cea de-a XXX-a Olimpiadă, ediţia Londra 2012. Începând cu 27 iulie şi până în 12 august, TVR, în calitate de official broadcaster al Jocurilor Olimpice de la Londra, a transmis un număr record de ore de la cel mai mare eveniment sportiv al planetei. Posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3 au avut aproape 400 de ore de transmisie live de la Olimpiadă, iar grila TVR HD a însumat în jur de 300 de ore difuzate la calitate înaltă (HD), în această perioadă emisia postului fiind acoperită aproape exclusiv de transmisiuni în direct sau înregistrări de la Londra.

La această ediţie a JO, s-au doborât 31 de recorduri mondiale, cele mai multe la nataţie. Un număr de 4.700 de medalii au ajuns la sportivii din cele 204 ţări participante la Olimpiada londoneză. „Ca întotdeauna, telespectatorii români au putut fi, prin intermediul TVR, alături de toţi sportivii români aflaţi în competiţie la Jocurile Olimpice. Telespectatorii TVR au trăit emoţiile gimnastelor în finalele pe aparate şi cu echipa, au jubilat la obţinerea aurului olimpic de către Alin Moldoveanu sau Sandra Izbaşa, au savurat victoriile obţinute de Alina Dumitru, Corina Căprioriu, echipa masculină de sabie, Roxana Cocoş, Cătălina Ponor şi Răzvan Martin. În cele peste 400 de ore de transmisiuni de la Jocurile Olimpice, în direct la TVR, sportivii români au obţinut nouă medalii: două de aur, cinci de argint şi două de bronz. Le mulţumim telespectatorilor că au fost alături de TVR şi de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Londra!”(Mihnea Ionescu, directorul Departamentului Sport al TVR).

Gimnastica a fost cea mai urmărită disciplină de la JO 2012 de către români. Top 5 al transmisiunilor TVR 1 de la Olimpiada 2012 este alcătuit exclusiv din concursurile de gimnastică feminin. Astfel, la nivel naţional, cea mai urmărită transmisiune de gimnastică a fost finala feminină din 31 iulie, care a adus la TVR 1 o medie de 1.336.000 de telespectatori (7% rating şi 20,8% cotă de piaţă), urmată pe locul al doilea de finala feminină de gimnastică din 7 august, urmărită de 1.326.000 de telespectatori (7% rating şi 27,4% share), iar pe locul al treilea s-a clasat finala feminină de duminică, 5 august, vizionată de o medie de 1.300.000 de telespectatori (6,8% rating mediu şi 21% cotă de piaţă medie). Finala de judo a Alinei Dumitru a fost singurul program sportiv care intrat în top 10cele mai urmărite programe sportive de la Londra transmise de TVR 1. În top 10 (ataşat), finala de la judo a ocupat locul şapte, restul clasamentului fiind monopolizat de întrecerile gimnastelor.

În perioada Jocurilor Olimpice, pagina de Facebook a TVR 1 (https://www.facebook.com/fanTVR1) a înregistrat o creştere cu peste 30% a numărului de fani. Cea mai populară postare a fost fotografia Lotului Olimpic al României intrând pe Stadionul Olimpic din Londra, la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice. Această poză a adunat un număr de 11.250 de „Like”-uri şi 2150 de „share”-uri, postarea ajungând pe „wall”-ul de FB a peste 180.000 de internauţi. Un număr de peste un milion de vizite (mai exact 1.158.457) au fost fost înregistrate pe perioada Olimpiadei pe www.jo2012.tvr.ro, generând un total de 8.306.000 de minute vizionate.

TVR a trimis la Londra o echipă formată din 18 comentatori, reporteri, operatori, producători ştiri, editori imagine pentru a acoperi transmisiunile în direct de la toate locaţiile unde s-au desfăşurat probele olimpice. Comentatorii aflaţi la Londra au fost susţinuţi, din studiourile de la Bucureşti, de colegii comentatori, reporteri, producători din Redacţia Sport a TVR. Pe lângă transmisiunile directe, TVR a mai difuzat zilnic, în perioada 27 iulie – 12 august, rezumate, studiouri speciale şi buletine olimpice.

*** TVR este principala televiziune care a transmis Jocurile Olimpice de la Londra *** TVR este locul unde telespectatorii au văzut toţi sportivii români în competiţie *** TVR este singura televiziune care a susţinut România la Jocurile Olimpice, de-a lungul timpului.

Jocurile Olimpice la TVR

În mod tradiţional, Televiziunea Română oferă cele mai importante competiţii sportive pentru români. TVR a început difuzarea Jocurilor Olimpice în 1964, cu ediţia desfăşurată la Tokio.

Anul acesta, TVR a transmis, pe posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, un număr record de ore – aproximativ 400, cărora li se vor adăuga cele aproape 300 de ore de Jocuri Olimpice difuzate la calitate înaltă, pe TVR HD (transmisiuni live, simultan cu celelalte canale sau înregistrări), precum şi rezumate, studiouri şi Buletine Olimpice. Toate competiţiile din cadrul JO 2012 la care au luat parte sportivi români s-au văzut la TVR.

Anul acesta, TVR a lansat site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, www.jo2012.tvr.ro, unde românii au urmărit live competiţiile şi au rămas conectaţi non-stop la atmosfera Olimpiadei. Imaginile de arhivă cu sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice pot fi văzute online în exclusivitate pe platforma video a Televiziunii Române – www.tvrplus.ro.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Iulia Vântur și Monica Bârlădeanu sunt împreună la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de multe surprize la Ferma vedetelor. Iulia Vântur este invitata Monicăi Bârlădeanu la fermă și vine pentru a le da sfaturi concurenților, pentru a vedea ce au reușit să construiască și cum se descurcă ei în condițiile date.

Plină de energie și voie bună, Iulia se va juca cu fermierii, va cânta, dansa și nu va scăpa nici de interviurile de la Ferma TV, luate cu dibăcie de Cosmin Natanticu. Atmosfera din fermă va fi una de sărbătoare și distracția va fi în floare, cât timp va sta Iulia în fermă. „M-am bucurat foarte mult să vin la fermă și să văd cum sunt noii fermieri! Monica este o gazdă foarte bună și un real sprijin moral de care au mare nevoie. Am găsit acolo un peisaj de poveste, o atmosferă foarte frumoasă și ne-am distrat împreună! Au muncit mult și se vede cât suflet au pus în transformarea fermei!”, a declarat Iulia.

„Am auzit că Iulia era în țară și ne-am gândit s-o invităm să treacă pe la noi prin fermă ca să îi prezint noua generație de concurenți cu care mă mândresc. Momentul în care ne-am așezat noi, ieșencele, în capul mesei a fost emoționant și pentru noi două, dar și pentru fermieri, iar complicitatea noastră a fost destul de derutantă pentru cei de la masă. Îi spusesem Iuliei, înainte de intrare, că vedetele noastre au ajuns în acel punct în care presiunea psihică te poate face să cedezi. Îi mulțumesc Iuliei pentru generozitatea cu care i-a motivat perfect să-și depășească limitele și să meargă mai departe.”, a declarat Monica.

Monica Bârlădeanu va intra în casă și îi va aduna pe toți la masă pentru a citi scrisoarea lăsată de Andrei Duban și pentru a le spune cine va fi următorul fermier șef ce își va alege servitorii și va trimite încă o persoană la duel.

Cine va fi, dar mai ales cum se va comporta fermierul săptămânii cu colegii săi, de la ce vor izbucni noi tensiuni în fermă și cine vor fi cei vizați pentru a deveni servitori rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, numai la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cheloo, despre filmările la The Four – Cei 4: ”Cei care au plecat acasă au venit degeaba”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflat din nou în postura de jurat, Cheloo mărturisește că este foarte atras de formatul ”The Four – Cei 4”, emisiune care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.  

Considerat de fiecare dată un jurat extrem de sincer, Cheloo mărturisește că tocmai acest lucru îl atrage în show-ul ”The Four – Cei 4”. Iar faptul că toți concurenții sunt nume deja cunoscute pe piața muzicală din România, face ca miza să fie cu atât mai mare. ”Mi se pare foarte deștept formatul, mai rămâne doar ca challengerii să vină și să își dorească. Dacă vin de complezență, pleacă acasă. Ei nu sunt niște nimeni și trebuie să se comporte ca atare. Ei nu vin aici să dea cu o piatră în apă. Cei care au plecat acasă au venit degeaba. Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorință! Au venit să cânte și atât! Îți mulțumim, e gratuit, ne bucurăm că ai venit, ne umplem timpul, dar dacă vrei să fii aici, trebuie să transmiți o stare și nouă și celor din sală”, spune Cheloo.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.

Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

AICI EU SUNT VEDETA: Radu Sîrbu, de la O-Zone, se teme de fantome și ține mult la bibelourile din casă

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Joi, 22 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, vine alături de fiica sa cea mijlocie, Eva (4 ani și jumătate), să le arate tuturor cât de bine se cunosc unul pe altul. Iar adorabila fetiță va spune diverse lucruri haioase despre celebrul său tată. 

O să mă aștept la surprize de la Eva, pentru că are o imaginație foarte bogată și, uneori, mă surprinde și pe mine cu ce zice”, mărturisește Radu.

Așadar, joia aceasta, micuța Eva va spune, printre altele, despre tati, că ține foarte mult la șosetele lui cu… pisicuțe și la bibelourile din casă, că pictează în timpul liber și că îi este frică de fantome.

Ce alte dezvăluiri va face micuța Eva, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending