Connect with us

Life Style

Trenurile Zapezii 2009 intra in circulatie

Published

on

CFR Calatori anunta ca, incepand cu data de 14 decembrie 2008, se lanseaza programul de iarna „Trenurile Zapezii 2008-2009” valabil pana la 28 februarie 2009. Acesta ofera tuturor iubitorilor sporturilor de iarna variante multiple de calatorie spre/dinspre munte.

Oferta tarifara pentru calatoriile cu „Trenurile Zapezii” se adreseaza tinerilor sub 26 de ani si grupurilor formate din minim 10 persoane, fiind valabila la:

* toate trenurile (vezi anexa) care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov;
* trenurile (vezi anexa) ce fac legatura intre Iasi – Vatra Dornei / retur si Cluj Napoca- Vatra Dornei/retur (anexa);
* trenurile (vezi anexa) cu destinatia Brasov din Constanta, Craiova, Cluj Napoca si Suceava Nord.

Reducerile tarifare sunt aplicabile astfel:

* pentru tinerii sub 26 de ani care circula pe o ruta directa, de luni pana joi, la clasa a 2-a si au ca punct de plecare/destinatie o statie de pe sectia Breaza – Brasov – reducerea este de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. Aceasta se acorda si tinerilor care au ca destinatie/plecare Vatra Dornei: Iasi – Vatra Dornei Bai si retur; Cluj Napoca – Vatra Dornei Bai si retur. Aceste reduceri se acorda si posesorilor de carduri ISIC, IYTC si EURO 26.

* pentru grupurile formate din cel putin 10 persoane, la tren de orice rang, clasa a 2-a, pentru calatoriile dus-intors pe rute ce au ca destinatie o statie de pe sectia Breaza -Brasov sau Vatra Dornei – reducerea este de 25% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. Aceasta se mareste cu 2% pentru fiecare 8 persoane in plus, pana la grupuri formate din peste 50 persoane (oferta turistica de calatorie in grup „Trenurile Zapezii” nu se aplica la grupurile care beneficiaza deja de o alta reducere). Valabilitatea biletului dus-intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus.

Reamitim ca exista reduceri atractive – intre 25% si 60%, – pentru toate categoriile de pasageri la calatoriile de week end prin oferta Cartea VSD (vineri, sambata, duminica) si de asemenea, reduceri – intre 10% si 25% – pentru calatoriile in grupuri mici (de 2 – 5 persoane) prin oferta Minigrup 2 – 5.
Oferta turistica de calatorie „Trenurile Zapezii” se poate procura din agentiile de voiaj CFR sau de la ghiseele caselor de bilete din incinta statiilor CFR cu anticipatie maxima de 30 de zile. Calatorii care opteaza pentru oferta „Trenurile Zapezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate in baza unor acte normative. Oferta va fi vanduta ca optiune de baza pentru cei care nu beneficiaza de alte facilitati.
Pentru evitarea aglomeratiei, CFR Calatori recomanda pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Acestea se pot achizitiona de la toate casele de bilete din gari si din agentii de voiaj cfr de la data de 01 decembrie 2008. De asemenea, rezervarea poate fi facuta si telefonic in ziua plecarii trenului astfel: Bucuresti – la numarul 021/9522; Brasov -0268 421 700; Cluj Napoca – 0264 952; Brasov – 0268 421700; Iasi – 0232 202777; Galati 0236 496 000; Constanta 0727 999 952; Timisoara 0256 200 457. Informatii suplimentare la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara sau la numarul de telefon 021/9521 sau pe site-ul www.cfr.ro

Fata de lucrarile de reabilitare a infrastructurii feroviare de pe tronsonul Campina – Brasov, ne exprimam convingerea ca demersurile companiilor feroviare vor fi intelese si sustinute, intrucat acestea au ca scop final, in viitorul apropiat, o linie de cale ferata europeana si implicit calatorii cu trenul in conditii de siguranta si confort sporit.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Life Style

Marius Bodochi: ”Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS

Cunoscutul actor Marius Bodochi vorbește într-un amplu interviu difuzat duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars, despre viața de artist și despre câte sacrificii presupune ea.

Marius Bodochi a dezvăluit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, cel în care a primit tragica veste a morții mamei sale.

”Eram într-un turneu la Bârlad când am primit vestea și toată lumea se aștepta să renunț la piesă, să plec. Nu am plecat de pe scenă, am știut că mama nu și-ar fi dorit asta. Orice artist când are un spectacol trebuie să joace. Un actor nu lipsește de la spectacol decât atunci când moare el”, a declarat actorul Marius Bodochi la Antena Stars.

Despre cum a reușit să treacă peste acest moment dificil și despre felul cum percepe acum dispariția mamei sale, actorul Marius Bodochi vorbește pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Cum combinăm geanta cu pantofii

Published

on

Nu cu mult timp în urmă, exista în mentalul oamenilor din lumea modei acea idee conform căreia trebuie să vă potriviți geanta cu încălțămintea.

Acum însă, se pare că aceste idei par a fi depășite și considerate “ perfecționiste”. Moda a încercat continuu să evadeze din șablonul perfecțiunii, tânjind după simplitate, mai mult casual decât formal, lucruri purtabile și accesibile. De asemenea, nu se dorește ca vârsta unei femei să fie definită de accesoriile pe care aceasta alege să le poarte.

Dar acum, vechile obiceiuri au revenit, lăsându-ne să ne potrivim pantofii și geanta, fără a fi însă criticate că ‘’ arătăm ca bunica’’. La fel ca încălțămintea și gențile de damă, au revenit și costumele, iar despre ele putem spune un singur lucru: cu cât mai colorate, cu atât mai căutate.

 

1.Nu trebuie să fie din aceași colecție.

În această privință sunt doar câteva excepții, de exemplu, dacă alegeți să purtați pantofi roșii împreună cu o geantă damă roșie, ar fi indicat să le achiziționați împreună, pentru că nuanțele de roșu pot varia, și este foarte ușor să dați greș. De vreme ce roșu este o culoare tare, puternică, orice fel de greșeală este observată. Dar în ceea ce privește restul culorilor, puteți cumpără încălțăminte de la un magazin,și geantă de la un altul. Sau de la același magazin, din colecții diferite. Nu există nicio regulă. Trebuie doar să aveți fie pantofii fie geantă când achiziționați celălalt produs, astfel încât să puteți găsi culorile, nuanțele potrivite.

  1. Ceva cu model, ceva dintr-o singură culoare.

Aici ne referim de exemplu la o mică soluție ce vă poate scoate oricând din încurcătură. Pantofii cu animal print și geantă cu una dintre culorile pantofilor( galben, bej, ). Același lucru se poate aplică și în cazul texturilor geometrice sau al diferitelor modele. Astfel, atât geanta cât și pantofii vor părea a fi un set, dar nicidecum greșit sau demodat.

  1. Setul perfect

Aceași geantă și pantofi sunt perfecte atunci când purtați o mulțime de culori diferite sau modele și restul trebuie să rămână într-o zonă relativ neutră. Sau dacă doriți să adoptați o altă abordare, purtați o rochie neagră simplă iar în cazul acesta pantofii și geanta devin accesoriile de bază ce aduc acel “ ceva special” întregului dumneavoastră ansamblu. Dacă alegeți această variantă, optați pentru pantofi și genți cu animal print, florale, sclipici, orice este admis, deoarece accesoriile sunt cele ce vor capta toată atenția.

  1. Strălucire versus mat

Alegeți pantofi de damă și o poșeta ce au aceași culoare, dar sunt din texturi diferite și cu texturi diferite. De exemplu, puteți asorta pantofii ce au o culoare mată cu poșeta ce are pe suprafața ei nuanțe metalice. Doar imaginați-vă cât de elegantă ar arată următoarea combinație: asortați pantofi beige sau maro cu o geantă de damă cu nuanțe de bronz sau sclipici auriu. O pereche de pantofi albi se potrivesc foarte bine cu o geantă de damă aurie. Lăsați-vă imaginația să creeze ținute ce se potrivesc stilului dumneavoastră! De asemenea, trebuie sa puneti accentul pe forme si proportii atunci cand vine vorba despre geanta dumneavoastra. De exemplu, o pereche de pantofi eleganti stiletto, pot fi asortati ideal cu o poseta cu forme rotunde.

Si nu in ultimul rand, nu uitati un lucru esential. Exista o regula in ceea ce priveste cromatica. Culorile calde sunt in armonie doar cu culori calde in vreme ce culorile reci doar cu cele reci.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Alexandra Stan, pusa la zid de avocati!

Published

on

Alexandra Stan nu isi amana datoriile pentru a-si face vacante exotice, asa cum s-a vehiculat in presa, ci sustine dreptatea si vrea sa fie tratata cu respect, nu inselata.

Totul a pornit de la fosta casa de avocatura angajata in dosarul penal indreptat impotriva fostului impresar. Aceasta i-a comunicat o suma de bani pe care cantareata trebuia sa o plateasca doar cu o zi inainte de proces, ce urma sa se judece la Curtea de Apel Constanta, suma fiind sensibil mai mare decat cea discutata si comunicata in precedent. Mai mult, pentru ca nu a platit la acel moment, artista a fost lasata fara aparare in ziua procesului.

Tinand cont de toate acestea, Alexandra Stan a refuzat sa plateasca aceasta suma care era aproape dubla decat cea comunicata initial, mai ales ca nici facturile fiscale nu ii fusesera comunicate la acel moment si nu i-au fost comunicate nici pana in prezent.

Astfel, fostii avocati au initiat procedurile de executare silita, prima cerere fiind solutionata favorabil Alexandrei de catre instanta de judecata care a respins cererea depusa de executorul judecatoresc Dumitrache.

Cea de-a doua cerere depusa de casa de avocatura la executorul judecatoresc Cojocaru a fost admisa de catre instanta.

Evident, Alexandra a contestat aceaste actiuni. Un dosar a fost castigat de artista, iar unul pierdut, dar nu este inca finalizat procesul, hotararile nu sunt definitive.

Cu toate ca artista se afla intr-o perioada excelenta din punct de vedere al carierei, urmand sa lanseaze albumul “Mami”, dar fericita si pe plan personal, aceasta nu poate sa treaca cu vederea nedreptatea si sa plateasca o suma incorecta.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending