HomeLIFE STYLETribunul CV Tudor a confirmat intoarcerea lui Mitica Dragomir in PRM , iar Oana Zavoranu si Aurelian Temisan vor candida pt formatiunea tribunului !

Tribunul CV Tudor a confirmat intoarcerea lui Mitica Dragomir in PRM , iar Oana Zavoranu si Aurelian Temisan vor candida pt formatiunea tribunului !

Corneliu Vadim Tudor a anuntat miercuri ca Dumitru Dragomir se intoarce in PRM si va candida intr-un colegiu din Olt.
In urma cu doua luni seful LPF ii parasise pe peremisti pentru PD-L, iar saptamana trecuta sustinea ca nu se va mai inscrie in cursa pentru un loc de parlamentar.

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat miercuri, la finalul Comitetului Director al partidului, ca Dumitru Dragomir si-a exprimat dorinta de a reveni in PRM si va candida pentru un mandat de deputat in judetul Olt.
„Domnul deputat Dumitru Dragomir si-a manifestat dorinta sa revina in PRM si sa candideze pentru Camera Deputatilor in judetul Olt, unde el a condus in anii ’80 o echipa de fotbal. E un bazin electoral foarte bun pentru olteni isteti ca el”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Liderul PRM a mai spus ca l-a iertat si pe Dumitru Dragomir asa cum a facut si cu altii si ca este convins ca „un om ca Dumitru Dragomir va aduce o functie de deputat pentru PRM”.

C.V. Tudor a mai precizat ca Dumitru Dragomir va participa vineri la conferinta saptamanala a PRM si isi va anunta oficial revenirea in partid.

Dragomir: Daca Vadim are nevoie de mine, ma intorc, pentru ca a fost un domn
Dumitru Dragomir a declarat miercuri, pentru NewsIn, ca nu a luat o decizie finala in privind candidatura sa pentru PRM, dar daca liderul partidului C.V.Tudor are nevoie de el o sa-l ajute.
„Nu stiu deocamdata (daca va candida-n.r.). Acum plec din tara si cand ma intorc, peste doua zile, o sa stau de vorba cu Vadim. Vadim prea a fost gentleman cu mine si daca are nevoie de mine o sa-l ajut. Ar trebui sa ma intorc pentru ca a fost un domn”, a declarat, pentru NewsIn, Dumitru Dragomir.
Corneliu Vadim Tudor a anuntat si candidatura a doi artisti, Oana Zavoranu si Aurelian Temisan, care incerca sa obtina pentru PRM cate un mandat de deputat in Bucuresti.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
 • Balul urinarilor din New York a luat sfarsit
  ( Cristian Neagoe trimis acasa)
  Mesaj 1 Please note that as of October 10, I completed my mission at the Romanian Cultural Institute in New York.
  From now on please send your messages to Stefania Ferchedau, Events coordinator Thank you.
   Cristian Neagoe

  Mesaj 2 fragment Subject: Secta satanista la ICR New YorkAmbasada Romaniei in Washington DC
Ambasada Romaniei in Washington DC
Adrian Cosmin Vierita Stimatedomn, .Asa numitii artisti fac parte din secta satanica Zacusca Senzual.Conducatul  acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe  directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta combina satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman, Cristian Neagoie trebuie imediat arestat.Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate de infiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica.Va asigur ca situatia este extrem de grava.
  Robert Horvath
New York
  Las consideratiei dumneavoastra, daca exista vreo legatura intre cele doua mesaje. Articolul „ICR este un club satanic” cu fotografii si documente, sta la dispozitia oricarui publicatii care vrea sa sparga cenzura.

   

Lasă un răspuns